Sport

Ultrașii lui U Cluj și Dinamo au încercat să îi atace pe suporterii FCSB de la tribuna a doua. Jandarmii au intervenit în forță. Foto

Suporterii celor de la Universitatea Cluj și Dinamo au încercat să intre peste suporterii FCSB-ului de la tribuna a doua, iar o bătaie generală a fost evitată în ultimul moment de intervenția Jandarmeriei.
17.07.2022 | 23:12
Ultrasii lui U Cluj si Dinamo au incercat sa ii atace pe suporterii FCSB de la tribuna a doua Jandarmii au intervenit in forta Foto
Incidente în peluza celor de la U Cluj
ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Dinamo au venit pe Național Arena să îi susțină pe frații de la Universitatea Cluj împotriva celor de la FCSB, iar incidentele nu au lipsit.

Galeria lui Dinamo și U Cluj, incidente pe Național Arena la meciul cu FCSB

Ultrașii lui Dinamo și Universitatea Cluj au încercat la începutul reprizei a doua să intre peste suporterii FCSB-ului de la tribuna a doua.

ADVERTISEMENT
Incidente în peluza celor de la U Cluj
Incidente în peluza celor de la U Cluj

Jandermeria a intervenit imediat atât la peluză, cât și la tribuna a doua, pentru a împiedica escaladarea conflictului și a fost creat un cordon.

Jandarmii au intrat pe stadion și au separat cele două grupuri de suporteri
Jandarmii au intrat pe stadion și au separat cele două grupuri de suporteri.

La meciul de pe Național Arena sunt prezenți aproximativ 15.000 de spectatori, iar cele două galerii s-au duelat în scandări și mesaje.

ADVERTISEMENT
Mesajul Peluzei Nord pentru galeria lui Dinamo și U Cluj
Mesajul Peluzei Nord pentru galeria lui Dinamo și U Cluj

Grupul Skins Berceni al Peluzei Nord a afișat un mesaj acid cu privire la prietenia dintre suporterii lui Dinamo și cei ai lui U Cluj: „De frățiori ați scăpat, în Liga 2 i-ați cazat”.

Peluza Cătălin Hîldan a sunat mobilizarea înainte de FCSB – U Cluj: „Pentru că suntem frați”

Peluza Cătălin Hîldan i-a chemat pe fanii dinamoviști în tribune alături ce suporterii „șepcilor-roșii” împotriva rivalei FCSB:

ADVERTISEMENT

„Pentru că suntem frați. Astăzi, la ora 17:00, toată lumea în zona Sandrino – Casa Diham Pantelimon, ca de obicei! Mergem alături de frații de la U Cluj la meciul cu FCSB, pe Arena Națională. Mobilizarea!”.

Nu mai puțin de patru faze importante decise cu VAR în primele 45 de minute la FCSB – U Cluj

Meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj a solicitat din plin brigada de arbitri condusă de Marian Barbu, dar mai ales pe cei din camera VAR: Antonie Andrei (București) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea).

ADVERTISEMENT

FCSB putea rămâne în zece oameni încă din minutul 4, când Sorin Șerban a făcut un fault extrem de dur, însă a văzut doar cartonașul galben.

Apoi FCSB a cerut penalty la un șut al lui Malcom Edjouma, respins de Paul Pârvulescu. Gazdele au cerut henț însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Însă Universitatea Cluj a fost în cele din urmă sancționată cu henț, după ce Tescan a reușit să marcheze din lovitură liberă, însă șutul l-a lovit în mână pe Alex Chipciu înainte să intre în poartă.

FCSB a avut apoi de asemenea un gol anulat pentru ofsaid. Florin Tănase a fost surprins în afara jocului la o fază fixă bătută de Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT