Fotbal intern

Ultraşii lui U Craiova, atac dur la Mihai Rotaru: ”Să înceteze să se joace de-a Gigi Becali”

26.01.2021 | 22:56
Ultrasii lui U Craiova atac dur la Mihai Rotaru Sa inceteze sa se joace dea Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Fanii Universității Craiova îl somează pe finanțatorul Mihai Rotaru să aducă antrenor la echipă și îl compară cu Gigi Becali. Un eșec și cinci rezultate de egalitate consecutive au oltenii în ultimele șase meciuri.

Ultrașii lui U Craiova au luat foc după ultima remiză din campionat, 1-1, cu FC Voluntari. ”Juveții” nu au mai câștigat din 14 decembrie și dintr-o candidată la câștigarea campionatului au ajuns la 6 puncte în urma liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

Suporterii îi cer patronului să numească un antrenor care să dea valoare echipei și să schimbe ceva în jocul fără orizont al alb-albaștrilor.

”Vrem echipă nu tunuri din vânzări de jucători”

Suporterii din Peluza Nord, cea mai importantă facțiune a ultrașilor din Bănie i-au transmis un mesaj extrem de dur finanțatorului Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

”Problema e la birouri, la Malmo, nu în Lunca! Peluza Nord îl atenționează pe Mihai Rotaru că la Craiova nu mai e acceptată mediocritatea și că pe suporterii Științei nu îi încântă cu nimic micile sau marile lui tunuri din vânzări de jucători.

Suporterii Universității Craiova merită mult mai mult, merită performanță și o echipă care să lupte pentru obiective demne de istoria acestui club”, au transmis fanii Craiovei.

ADVERTISEMENT

Papură și Blejan, brelocurile lui Rotaru

Fanii alb-albaștrilor consideră că principalii vinovați pentru situația în care a ajuns echipa lor de suflet sunt patronul Mihai Rotaru, antrenorul Corneliu Papură și preparatorul fizic Cornel Blejan.

Rotaru este comparat de suporteri cu Gigi Becali, iar despre Papură și Blejan au scris că sunt doar brelocuri ale finanțatorului.

ADVERTISEMENT

”Noi merităm un investitor care să știe care e rolul lui in club, un antrenor cu personalitate, experiență și calitate, care să nu stea drepți sau să fie doar un breloc al finanțatorului. 

Îl somăm pe Mihai Rotaru să numească un antrenor demn de Universitatea Craiova și să înceteze să se joace de-a Gigi Becali cu marionetele și sifoanele Corneliu Papură și Cornel Blejan, pentru că la Craiova nu merge”, au mai transmis ultrașii din Peluza Nord.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Argeş: 2,42 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT