Sport

Foto. Fanii Craiovei, umiliţi în Ungaria! Mesajul care a făcut înconjurul lumii ultras

Suporterii lui Debrecen au afişat un mesaj ironic la adresa spectatorilor de la SCM Craiova, la returul meciului Debrecen - SCM Craiova, din Cupa EHF la handbal feminin.
25.11.2017 | 16:01

SCM Craiova s-a calificat în grupele EHF după ce a trecut în dublă manşă de formaţia maghiară Debrecen, în ciuda înfrângerii din retur. Oltencele au câştigat la cinci goluri diferenţă primul joc disputat în Bănie şi au pierdut cu 26-24 duelul din Ungaria, două rezultate care au asigurat calificarea mai departe pentru formaţia româneascî

Ultraşii maghiari nu au fost însă impresionaţi de atmosfera din partida tur şi nici de jocul fetelor pregătite de Bogdan Burcea şi au răspuns cu un mesaj ironic la adresa fanilor craioveni. “Muppet Show încă e mai dur decât Craiova Hooligans”, a fost mesajul fanilor lui Debrecen în partida retur disputată în Ungaria săptămâna trecută.

Ultraşii maghiari au fost puşi pe scandal şi la meciul tur

Înaintea partidei tur dintre cele două formaţii, jandarmii de la Vama Borş au găsit în autocarele în care se aflau ultraşii veniţi de la Debrecen mai multe arme albe, cel mai ciudat obiect fiind un cleşte. În ciuda problemelor apărute, niciun ultras maghiar nu a fost reţinut de către forţele de ordine prezente la graniţă sau la sala Polivalentă din Craiova.

SCM Craiova a fost repartizată în grupa A a Cupei EHF, acolo unde urmează să se dueleze cu formaţii precum: Brest Bretagne Handball (Franţa), Randers HK (Danemarca) şi Kuban Krasnodar (Rusia). În acest weekend, la Craiova se dispută Trofeul Carpaţi la handbal feminin, iar la competiţia amicală au fost prezenţi şi câtiva ultraşi polonezi, înfrăţiţi cu cei maghiari, dar fără să provoace incidente.