Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ultrașii români acuză abuzuri din partea autorităților germane înainte de meciul cu Ucraina: “Imagini halucinante!”

Fanii români care au făcut deplasarea în Germania acuză abuzuri din partea autorităților germane la punctul de control de la aeroport.
17.06.2024 | 11:58
Ultraşii români acuză FRF şi autorităţile germane. Sursă foto:colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

25-30.000 de suporteri români sunt așteptați pe Allianz Arena din Munchen la meciul dintre România și Ucraina, așa cum au anunțat reporterii trimiși de Fanatik în Germania. Nu toți suporterii români din Germania sunt fericiți, unii dintre ei au fost trimişi înapoi în România, urmând să acuze Federaţia Română de Fotbal.

Ultrașii români acuză abuzuri din partea autorităților germane înainte de meciul cu Ucraina

Ultrașii români acuză abuzuri din partea autorităților germane la sosirea lor în țara unde se desfășoară Campionatul European. Mai mulți suporteri s-au plâns din cauza controalelor foarte stricte, ajungându-se chiar la rețineri din partea Interpolului, așa cum susțin ei.

ADVERTISEMENT

”La punctul de control din aeroportul Munich suntem trași pe dreapta pentru un control amănunțit. Sosesc cei de la Interpol și mă învită la o plimbare, iar cu prilejul ocaziei îmi interzic intrarea în Germania pe următoarele motive: -dețin materiale (n.r eșarfă, tricou) cu numele unui grup cunoscut ca fiind foarte periculos și pentru că am haine care sunt purtate de persoanele extrem de rasiste”, s-a arătat în postarea unui ultras deplasat în Germania.

O pagină dedicată ultrașilor a acuzat Federația Română de Fotbal de complicitate, pagina susținând că mai multe persoane ce fac parte din fenomenul „ultras” din țară au fost reținute și trimise acasă (n.r în România) pe niște motive „absurde”, așa cum susțin ei.

ADVERTISEMENT

„Federația Română de Fotbal și Jandarmeria i-au vândut pe ultrașii din peluza naționalei”, au fost acuzele aduse de pagina de Facebook.

„Imagini halucinante în Munchen, unde mai mult de 100 de polițiști din trupele de intervenție au înconjurat un grup de suporteri români, fără nici un alt motiv, decât că aceștia s-ar afla pe o ~lista de indezirabili~ trimisă de instituțiile din România!”, au postat cei de la Honor et Patria pe pagina lor de Facebook, alături de o poză cu poliţiştii.

ADVERTISEMENT

Echipa națională de fotbal a României va avea parte de o susținere imensă din partea propriilor suporteri, zeci de mii de români deplasându-se în Germania pentru a se afla alături de „tricolori”.

România se pregătește de meciul cu Ucraina

România se pregătește de debutul la EURO 2024. Prima partidă a tricolorilor va avea loc luni, 17 iunie de la ora 16:00, împotriva Ucrainei. Meciul se va disputa pe Allianz Arena din Munchen, unde sunt așteptați peste 25.000 de fani români.

ADVERTISEMENT

„Tricolorii” fac parte din grupa E a Campionatului European din Germania, alături de selecționatele Ucrainei, Belgiei și Slovaciei. Edi Iordănescu încearcă pe ultima sută să-l refacă pe Andrei Burcă pentru a putea juca împotriva Ucrainei.

ADVERTISEMENT
4.20 este cota BETANO pentru o victorie a României în meciul cu Ucraina.
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii...
PRIMELE IMAGINI de când a IEȘIT din INCHISOARE! Ceas de 200 de mii de EURO la MÂNĂ
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși