Sport

Ultrașii români au luat „foc” după decizia UEFA: „Ne amintim cu dezgust de măsurile luate împotriva României!”

Ultrașii români au luat „foc” după decizia UEFA, prin care Ungariei i s-a permis să folosească steagul „istoric” pentru preliminariile EURO 2024.
21.03.2023 | 23:35
Ultrasii romani au luat foc dupa decizia UEFA Ne amintim cu dezgust de masurile luate impotriva Romaniei
Ultrașii români au luat „foc” după decizia UEFA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Grupul „Uniți Sub Tricolor” a postat un mesaj dur la adresa forului european pe rețelele de socializare, atrăgând atenția și Federației Române de Fotbal să ia o poziție categorică împotriva deciziei UEFA.

Ultrașii români au luat „foc” după decizia UEFA

Ultrașii români au luat „foc” după decizia UEFA, care a lăsat Ungaria să folosească steagul „istoric” pentru meciurile din preliminariile EURO 2024: „UEFA a acceptat harta, însemnele și simbolul Ungariei Mari la meciurile naționalei vecine, o decizie șocantă și revizionistă.

ADVERTISEMENT

Pentru cine nu cunoaște subiectul și cât de scandaloasă este această măsură, în partea de jos a acestui colaj este harta Ungariei Mari, una în care pe lângă multe alte teritorii ale statelor vecine, inclusiv Transilvania este în interiorul granițelor Ungariei.

Ne amintim cu dezgust toate măsurile abuzive ale UEFA împotriva naționalei României, când pentru non-motive, echipa noastră a fost sancționată usturător repetat.

ADVERTISEMENT

O organizație care se bate cu pumnul în piept că nu acceptă imixtiunea politică în fotbal, dar arată acum că se face preș în fața Guvernului de la Budapesta, cel care de ani de zile își manifestă pretențiile revizioniste”.

„Un for european care României mereu i-a atribuit amenzi inexplicabile și meciuri cu porțile închise pentru motive minore, iar Ungariei îi permite oficial folosirea unei harți care conține teritorii iluzorii de la toți vecinii săi.

ADVERTISEMENT

Poate vor înțelege și românii odată pentru totdeauna realitatea, cum întreaga clasă politică trădătoare și vândută slujește mereu interesele străinilor, cum un partid ca UDMR mereu intră la guvernare prin complicitatea politicienilor noștri, cum Sepsi este echipa cea mai protejată în fotbalul românesc, clubul, oficialii și suporterii ei putând să-și permită orice derapaj, iar sancționați sunt tot adversarii acestora”, a continuat comunicatul ultrașilor de la „Uniți Sub Tricolor”.

„Un gând și pentru FRF…”

„Un gând și pentru FRF, cea care pentru un fotoliu călduț al președintelui ei, la reuniunile UEFA, s-a pus mereu în poziție slugarnică și a înghițit cu capul plecat orice măsură disproporționată și discriminatorie pentru naționala noastră, în numele corectitudinii politice și pentru a demonstra obediență în fața gigantului de la Nyon.

ADVERTISEMENT

Așteptăm cu interes reacțiile autorităților române, ale Federației, presei și ale societății romanești, mai ales că atunci când inclusiv premierul maghiarilor, Viktor Orban a afișat simboluri ale Ungariei Mari, autoritățile române abilitate au sancționat ferm acest derapaj, care acum a ajuns la cel mai înalt nivel fotbalistic, girat de organizația mafiotă UEFA”, a continuat comunicatul ultrașilor.

„Să vedem dacă mai există pic de demnitate și în afara peluzelor, care mereu și constant au ținut coloana dreaptă, indiferent de abuzuri. Deșteaptă-te, române!”, se încheie comunicatul emis de „Uniți Sub Tricolor”.

ADVERTISEMENT
Tags: