Fotbal intern

Ultraşii Stelei, mesaj şocant la un meci de juniori: “Plecați cu picioarele înainte!” :O

23.06.2019 | 19:26
Ultrasii Stelei mesaj socant la un meci de juniori Plecati cu picioarele inainte O

Ultraşii Stelei nu au uitat nici acum umilinţa din meciul de baraj pe Bucureşti pentru accesul la barajul de promovare în Liga a treia, pierdut în faţa lui Carmen. Acel eşec a însemnat al doilea an consecutiv în care CSA Steaua nu a reuşit să câştige campionatul pe Bucureşti şi să meargă apoi la barajul interjudeţean de promovare pentru Liga 3.

Ultraşii Stelei, mesaj de ameninţare pentru conducere şi jucători

Amărăciunea fanilor a crescut şi mai mult ca şi frustrarea lor, după ce Carmen, câştigătoarea zonei Bucureşti, a ratat accesul în Liga 3, fiind învinsă în cele două manşe de campioana judeţului Călăraşi, Mostiştea Ulmu, un adversar care, probabil, ar fi fost spulberat de trupa lui Marius Lăcătuş, care, culmea, convins că echipa sa va trece de Carmen, a plecat să spioneze campioana Călăraşiului!

Rănile este clar că nu s-au închis pentru fanii Stelei, care, veniţi să suţină echipa U13 la finala naţională cu LPS Târgu Jiu, pierdută cu 3-2, au afişat două bannere: unul în care făceau apel la Victor Pîţurcă să vină şi să susţină proiectul CSA Steaua: „Împreună am luptat împotriva mizeriilor făcute de cioban, Pițurcă, vino la Steaua alături de Talpan!”

ultraşi CSA Steaua. Mesajul adresat lui Victor Piţurcă

CSA Steaua a ratat două sezoane câştigarea campionatului pe Bucureşti

Al doilea este însă un vădit mesaj de ameninţare faţă de conducerea clubului, stafful tehnic şi jucători pentru cele două ratări ale obiectivului cu Marius Lăcătuş pe bancă: „Ne-am săturat de promisiuni neîndeplinite / Vrem performanță sau plecați cu picioarele înainte!”. Ceea ce înseamnă că suporterii sunt sătui de ratări şi o alta nu mai acceptă.

În viitorul sezon din Liga 4 nu va mai fi pe bancă Marius Lăcătuş şi CSA Steaua o va avea din nou adversară pe Carmen, echipa care a terminat prima în barajul pe Bucureşti. Scenariul este acelaşi, adică Steaua este marea favorită să termine prima în Bucureşti şi să meargă apoi la barajul interjudeţean. Rămâne însă doar de văzut, după ce au risipit în două sezoane incredbila sumă de 2 milioane euro, ce vor reuşi să facă stafful administrativ şi cel tehnic, pentru ca ruşinea să nu se mai repete şi a treia oară.