ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Ultraşii au vrut să-i vandalizeze casa lui Pavel Badea, dar au nimerit la vecinul Popeci!

UPDATE 17.04: Casa vandalizată de fanii FC U Craiova este una dintre proprietăţile lui Constantin Popeci, fost sponsor la Universitatea Craiova în anii de după revoluţie! Popeci nu locuieşte...
Autor: Vasile Pârvan | 17.09.2013 | 17:59
Ultraşii au vrut să-i vandalizeze casa lui Pavel Badea, dar au nimerit la vecinul Popeci!

UPDATE 17.04: Casa vandalizată de fanii FC U Craiova este una dintre proprietăţile lui Constantin Popeci, fost sponsor la Universitatea Craiova în anii de după revoluţie! Popeci nu locuieşte acolo, ci nişte apropiaţi ai acestuia.

ADVERTISEMENT

Suporterii clubului FC Universitatea Craiova continuă războiul cu Pavel Badea şi cu primăriţa Lia Olguţa Vasilescu, cei care susţin şi conduc cealaltă echipă din Bănie, CS Universitatea Craiova. În cursul nopţii trecute, mai mulţi fani din Peluza Sud 97 s-au deplasat la una din casele directorulului general de la CS U şi i-au scris pe pereţi numele echipei lui Adrian Mititelu. Din greşeală, fanii recalcitranţi au “pictat” însă casa unui vecin al fostului fotbalist! Dimineaţă, cînd s-a trezit, vecinul care şi-a văzut casa pictată, a început să înjure: «Ce dracu e asta? Ce treabă am eu cu Universităţile voastre». Fanii au scris mesaje similare şi la intrarea în blocul unde stă Lia Olguţa Vasilescu, dar şi la sediul Primăriei din Bănie. Contactat telefonic de FANATIK, Pavel Badea a negat incidentele respective: “Eu am mai multe case în Craiova, iar pînă la această oră nu am fost anunţat de familie de incidentele de care voi mă întrebaţi”.

badea1

ADVERTISEMENT

olguta1

olguta2

ADVERTISEMENT

primărie

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!