ADVERTISEMENT
Fotbal intern

”Ultrasul” Vali Crețu. Fundașul FCSB a urcat în peluza roș-albaștrilor și a cântat cu fanii. FOTO EXCLUSIV

Autor: Adrian Baciu | 05.10.2019 | 23:35
”Ultrasul” Vali Crețu. Fundașul FCSB a urcat în peluza roș-albaștrilor și a cântat cu fanii

Rezervă în derby-ul FCSB – Dinamo, din etapa a 12-a a sezonului intern, fundașul vicecampioanei, Valentin Crețu, a profitat de clipele petrecute pe marginea terenului și a trăit îndeaproape atmosfera din Peluza Roș-Albastră, chiar din mijlocul fanilor.

ADVERTISEMENT

”Ultrasul” Vali Crețu. Fundașul FCSB a urcat în peluza roș-albaștrilor și a cântat cu fanii

Înainte de startul reprizei secunde dintre FCSB și Dinamo, Valentin Crețu a urcat în peluza fanilor roș-albaștri. Apărătorul adus de la Gaz Metan Mediaș în acest sezon a profitat de moment și a cântat alături de fanii echipei sale.

La rândul lor, fanii celor de la FCSB au imortalizat momentul cu fundașul dreapta. Vali Crețu, titular în ultimele cinci meciuri oficiale jucate de FCSB în Casa Pariurilor și Cupa României, este rezerva lui Cristi Manea la derby-ul cu Dinamo. Înainte de startul derby-ului cu Dinamo, Peluza Roș-Albastră a afișat o coregrafie spectaculoasă, cu mesajul: ”Sunt 3 ani deja în spate, au fost momente grele, dar mergem mai departe”.

ADVERTISEMENT

Dacă fanii steliști au fost cuminți, cei de la Dinamo au creat un incident în prima repriză. În minutul 33 al derby-ului, arbitrul Istvan Kovacs a luat decizia de a întrerupe meciul FCSB – Dinamo, după ce o petardă a explodat în preajma lui, iar din PCH s-au strigat scandări rasiste.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!