News

ULUITOR! O echipă BOICOTEAZĂ Mondialul! NU MAI VINE în Brazilia!

Tensiuni între jucătorii şi oficialii federaţiei de fotbal din Camerun. Jucătorii au refuzat să facă deplasare la Campionatul Mondial pentru că nu au căzut de acord asupra primelor de la...
08.06.2014 | 14:17
ULUITOR! O echipă BOICOTEAZĂ Mondialul! NU MAI VINE în Brazilia!

Tensiuni între jucătorii şi oficialii federaţiei de fotbal din Camerun. Jucătorii au refuzat să facă deplasare la Campionatul Mondial pentru că nu au căzut de acord asupra primelor de la turneul final. Scandalul a început la finalul lunii mai la reunirea lotului. 

Atunci, Eto’o şi comp. au cerut oficialilor din Camerun prime de 60.000 de euro pentru victorie şi 30.000 de euro pentru fiecare egal de la turneul final. Cei de la federaţie au explicat că nu au de unde să scoată atîţia bani.

Scandalul nu s-a încheiat încă şi camerunezii au refuzat să plece în Brazilia. Capul răutăţilor se pare că a fost Samuel Eto’o, liderul naţionalei, care are antecedente. În urmă cu cîţiva ani, Samuel Eto’o a fost suspendat de federaţie pentru 15 meciuri după ce şi-a convins coechipierii să nu intre pe teren la un amical cu Algeria din cauza unor restanţe financiare pe care jucătorii nu le-au primit.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri