Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Uluitor! Ce au pățit belgienii Lukaku, De Bruyne și Doku la sosirea la Koln pentru meciul cu România! „Poliția a fost mobilizată”

Echipa națională a Belgiei a avut o problemă chiar la deplasarea dinspre locul de pregătire, Stuttgart, către locul disputării meciului cu România, Koln.
21.06.2024 | 21:20
Uluitor Ce au patit belgienii Lukaku De Bruyne si Doku la sosirea la Koln pentru meciul cu Romania Politia a fost mobilizata
ULUITOR! Ce au patit Lukaku, De Bruyne si Doku la SOSIREA la Koln Romania - Belgia
ADVERTISEMENT

Gabi Safta a fost invitatul video al lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK LA EURO, unde au discutat despre echipa națională a Belgiei. Emisiunea precedă chiar meciul de pe 22 iunie, de la ora 22:00, din Koln.

Naționala Belgiei, întârziere cu trenul

Echipa națională a Belgiei a întâmpinat un eveniment demn de peisajul românesc, nu cel din Germania. Belgienii au întârziat cu trenul 35 de minute, ceea ce le-a îngreunat planurile, mai ales conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul argentinian Tedesco, alături de fundașul Wout Faes, erau așteptați la conferința de presă de jurnaliști. Însă, aceasta a început cu o ușoară întârziere, fiind amânată pentru ora 20:45, ora României.

„O știre pe care am anunțat-o mai devreme. Trenul Belgiei de la Stuttgart la Koln a avut 35 de minute întârziere. O problemă tehnică, iar poliția a fost imediat mobilizată la gară pentru a asigura securitatea.

ADVERTISEMENT

Totul pentru ca băieții lui Tedesco să meargă repede, să mai recupereze din timp, către teren și conferința de presă. A fost amânată un pic, la 20:45. Tedesco și fundașul Wout Făeș vor participa la conferința de presă“, a spus Gabi Safta, în exclusivitate.

Rămâne de văzut dacă Lukaku & Co. vor fi afectați pe teren de întârziere, însă este foarte puțin probabil. Belgienii vin însetați după puncte, asta după ce au pierdut meciul de debut, scor 1-0, contra Slovaciei.

ADVERTISEMENT

Vin belgienii montați?!

Belgienii s-au făcut de râs la debutul la EURO, deși au avut două goluri anulate pe motive minore. Însă, echipa națională a României pornește cu un nivel de încredere superior, după victoria cu Ucraina.

În acest moment, în cadrul grupei noastre sunt trei echipe cu trei puncte, anume România, Slovacia și Ucraina. Pe primul loc sunt elevii lui Edi Iordănescu, deși au un meci mai puțin, grație golaverajului.

ADVERTISEMENT

În cazul unui rezultat pozitiv cu Belgia, echipa națională se poate califica în optimile de finală ale turneului. Calculele sunt date peste cap acum, după ce Ucraina a învins-o pe Slovacia, scor 2-1, întorcând scorul.

ULUITOR! Ce au patit Lukaku, De Bruyne si Doku la SOSIREA la Koln | Romania - Belgia

ADVERTISEMENT
2,72 este COTA BETANO pentru "Șansă dublă X2" la Belgia - România