Sport

Uluitor! Cea mai tare decizie a patronului George Copos: a cumpărat pomișori la Pro-Rapid din primele jucătorilor!

Lucian Marinescu a povestit o decizie tare pe care a luat-o George Copos la Rapid. Fostul jucător al giuleștenilor a mărturisit mai multe lucruri interesante la Suflet de Rapidist.
13.06.2024 | 08:00
Uluitor Cea mai tare decizie a patronului George Copos a cumparat pomisori la ProRapid din primele jucatorilor
Lucian Marinescu, despre decizia lui George Copos de la Rapid. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Lucian Marinescu a fost invitat în cea mai recentă ediție a SUFLET DE RAPIDIST și a povestit o decizie tare luată de George Copos. Deși a jucat un singur sezon la Rapid, 1997-1998, fostul mijlocaș a fost extrem de apreciat de suporteri, mai ales că a marcat golul decisiv care a adus Cupei României în Giulești.

Uluitor! Cea mai tare decizie a patronului George Copos: a cumpărat pomișori la Pro-Rapid din primele jucătorilor!

În prezent, fostul jucător al giuleștenilor este impresar. Chiar dacă a jucat un singur sezon la Rapid, Lucian Marinescu a strâns multe povești interesante din perioada sa acolo, una fiind chiar despre George Copos.

ADVERTISEMENT

Fostul mijlocaș, trecut și pe la echipa națională, a mărturisit cum fostul patron de la Rapid a cumpărat pomișorii bazei de antrenament din banii de prime ai jucătorilor.

“Când s-a construit Pro-Rapid, noi l-am inaugurat și am tăiat panglica acolo. Noi luam prime calumea, mai ales că aveam și un parcurs OK. Aveam contracte bune de 15.000 de dolari și primele erau mari, luai încă de două ori de atât dacă jucai titular. Dar luai pe obiectiv și era o strategie foarte bună. 

ADVERTISEMENT

Terenul de la Pro-Rapid și cel din jurul bazei era fără pomișori. Și după au apărut pomișorii, pac-pac-pac. Noi luam primele la lună. Și veneau jucători mai mari și spuneau că nu au intrat banii și să ne reunim să îl întrebăm pe Nea George. Și el ne zice: ‘Băi, băieți. Păi am făcut o bază frumoasă și pomișorii i-am luat din primele voastre’.

O mică parte din banii noștri au fost dați pe pomișori. Asta a fost explicația. Lupu zice: ‘Bun, păi mâine toți sunt peste gard la cimitir, îi scoatem și îi aruncăm acolo. Și să luăm prima întreagă’.

ADVERTISEMENT

După a venit Nea Mircea și a întors-o cumva, a mai pus el. A fost incredibil. Într-o parte era și mărinimos, pentru că aveam prime extraordinare, toate condițiile. Dar în altă parte avea el chestia asta să ciupească un pic”, a povestit Lucian Marinescu, la SUFLET DE RAPIDIST.

“Mie mi-a tăiat 2 dolari la o primă”

“Mie mi-a tăiat 2 dolari la o primă. Trebuia să iau 137.50 de dolari. Le calcula cu regula de trei simplă și mi-a trecut domnul contabil 140.

ADVERTISEMENT

Mergea la domnul Copos cu acea coală A4 la supervizat și scria de acord și semna. El avea calculatorul lângă el și bifa. Ajunge la mine și vede că trebuia să iau 137.50 și mi-a trecut (n.r. cu aproximație) 140 de dolari. Ia pixul, taie 140 și pune 135.

Îi zice domnul contabil că era 137.50. Și face domnul Copos: “Ăsta e fotbalist la Rapid. Mai contează 2 dolari 50 la el?”, dar la el, că e milionar, conta”, a povestit Robert Niță, la SULFET DE RAPIDIST.

Lucian Marinescu, povești interesante de la Rapid

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Einstein, dat jos de pe soclu. Marea lui teorie a fost dărâmată
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși