Stiri sportive

E ULUITOR cine a ajuns în celula lui Gigi de la Rahova

Nici în cele mai negre gînduri Meme Stoica probabil că nu se gîndea la o astfel de situaţie! Managerul din Ghencea a fost condamnat cu executare şi trimis la închisoare. El a fost încarcerat...
07.03.2014 | 00:02
E ULUITOR cine a ajuns in celula lui Gigi de la Rahova

Nici în cele mai negre gînduri Meme Stoica probabil că nu se gîndea la o astfel de situaţie! Managerul din Ghencea a fost condamnat cu executare şi trimis la închisoare. El a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, pe secţia 7, unde a ajuns să stea exact în celula pe care Gigi Becali a împărţit-o cu Adrian Năstase!  

Meme Stoica împarte celula cu Gică Popescu şi cu George Copos! Primele două zile de arest au fost trăite greu de oamenii din fotbal. Surse din anturajul conducerii de la Rahova ne-au dezvăluit că Meme, Popescu şi Copos nu au putut să închidă un ochi de îngrijorare. Şederea lor în celula lui Gigi Becali va fi de 21 de zile, aşa cum prevede regulamentul de penitenciar. “La Rahova cei trei vor sta obligatoriu doar 21 de zile, apoi în funcţie de sentinţele din dosare se va hotărî unde vor fi trimişi“, a dezvăluit pentru FANATIK.RO o sursă din conducerea penitenciarului de la Rahova.

Regretă că nu a mers la Poarta Albă

Sentinţa în Dosarul Transferurilor l-a prins pe nepregătite pe Mihai Stoica. Mai mult, el nu a ştiut că Ioan şi Victor Becali au decis să-şi schimbe buletinele cu adresă de Constanţa astfel încît să meargă la Poarta Albă.  Apropiaţi ai lui Meme au dezvăluit pentru FANATIK că  şi managerul din Ghencea ar fi preferat să meargă la Poarta Albă, pentru a sta aproape de Gigi Becali, dar şi pentru a beneficia de un regim semideschis de detenţie.

Nu vrea la Jilava!

Meme Stoica speră ca după cele 21 de zile petrecute la Rahova să nu fie trimis la Jilava. El s-a confesat apropiaţilor că nici nu se gîndeşte să ajungă acolo. Managerul din Ghencea are şi un exemplu negativ, tot al lui Gigi Becali, care s-a plîns că la Jilava condiţiile sînt inumane!

3 ani şi 6 luni de închisoare are de ispăşit Meme Stoica, după ce a fost condamnat în “Dosarul Transferurilor”