Uluitor! Cum arată la 44 de ani un fost star de la PSG și Barcelona. Foto

Traian Terzian   
în Fotbal international
15/10/2020, 18:35
Uluitor! Cum arată la 44 de ani un fost star de la PSG și Barcelona. Foto
Un fost star al echipelor PSG și FC Barcelona uimește prin felul cum arată la 44 de ani. Sursă foto: Instagram Juan Pablo Sorin

Un fost star al echipelor PSG și FC Barcelona uimește prin felul cum arată la 44 de ani.

Retras din fotbal în urmă cu opt ani, argentinianul Juan Pablo Sorin își uimește fanii pe rețelele de socializare cu noul său chip.

Fostul jucător de bandă stângă, care acum este comentator radio, postează destul de des pe contul de Instagram, dar este de nerecunoscut.

O fostă vedetă de la PSG și Barcelona, imagini uluitoare la 44 de ani

Fosta vedetă a celor de la PSG și Barcelona nu a fost niciodată un sfânt, el purtând părul lung și în timpul carierei, dar la 44 de ani este cu adevărat o altă persoană. Sorin și-a lăsat părul să crească foarte lung și are o barbă extrem de stufoasă.

44 de ani PSG Barcelona 1

Juan Pablo Sorin se mândrește foarte mult cu noua sa imagine și postează foarte multe fotografii pe contul de Instagram, acolo unde are peste 450.000 de urmăritori.

Fostul jucător și-a început cariera la Argentinos Juniors, iar apoi a trecut rând pe rând pe la Juventus Torino, River Plate, Cruzeiro, Lazio Roma, FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Villarreal, Hamburger SV și și-a încheiat aventura fotbalistică în India, la Haldia Heroes.

Sorin are 75 de selecții și 11 goluri la echipa națională a Argentinei, alături de care a jucat la două turnee finale de Campionat Mondial. Mai mult, el a fost căpitanul ”pumelor” la Mondialul din 2006, atunci când sud-americanii au fost eliminați la penalty-uri în sferturile de finală de Germania.

Juan Pablo Sorin nu este singurul fotbalist care și-a schimbat dramatic look-ul după ce s-a retras. Fostul atacant sârb Mateja Kezman, care este căsătorit și are trei copii, și-a lăsat o barbă foarte lungă și seamănă un un călugăr.

44 de ani PSG Barcelona 1

Kezman, care acum este agent de jucători, seamănă mai mult cu actorul Tom Hanks în filmul Naufragiatul, decât cu atacantul care a jucat la echipe cunoscute precum PSV Eindhoven, Chelsea Londra, Atletico Madrid, PSG, Partizan Belgrad și Zenit Sankt Petersburg.

Închide ×