ULUITOR! Din lotul Braziliei la PUŞCĂRIE pentru CRIMĂ

Bruno Fernandes a fost unul dintre cei mai talentaţi portari brazilieni, cu o carieră care se anunţa stălucitoare. Multă lume îl vedea titular pe Bruno în echipa "selecao" chiar la Campionatul...
12.06.2014 | 00:01
ULUITOR Din lotul Braziliei la PUSCARIE pentru CRIMA
ADVERTISEMENT

Bruno Fernandes a fost unul dintre cei mai talentaţi portari brazilieni, cu o carieră care se anunţa stălucitoare. Multă lume îl vedea titular pe Bruno în echipa “selecao” chiar la Campionatul Mondial găzduit de Brazilia. Cariera portarului s-a încheiat brusc într-un mod dramatic, după ce a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru că a plătit un asasin să îi omoare fosta prietenă. 

Început de carieră promiţător

Bruno Fernandes das Dores de Souza este un portar în vîrstă de 29 de ani, care şi-a început cariera la Atletico Mineiro în 2002. A evoluat 60 de meciuri pentru echipă, unde a impresionat cu calităţile pe care le avea. Cariera lui a înflorit la alt club brazilian, Flamengo care, după un sezon de împrumut, l-a cumpărat definitiv în 2008.

ADVERTISEMENT

Portarul a devenit repede titular la Flamengo şi după doar un sezon a devenit căpitanul echipei. Bruno a reuşit să înscrie şi 4 goluri la Flamengo, trei din lovitură liberă, unul din penalty. Portarul a intrat şi în circuitul echipei naţionale a Braziliei în 2010, fiind considerat  favorit să apere poarta naţionalei la Campionatul mondial din 2014. 

Destin distrus într-o clipă pentru un motiv halucinant

În iulie 2010, Flamengo i-a întrerupt contractul după ce Bruno a fost acuzat că a plătit un asasin să îi omoare fosta prietenă, pe Elizia Samudio. Clubul a anunţat că avocatul lui Flamengo nu îi va lua apărarea. În luna septembrie a aceluiaşi an, Bruno Fernandes a încercat să se sinucidă de două ori în închisoare în timp ce aştepta procesul.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Bruno a dorit să îşi ucidă fosta prietenă a fost faptul că nu doreşte să plătească pensie alimentară pentru copilul pe care îl avea cu Elizia.

bruno

Proces cu un verdict DUR 

Procesul lui Bruno Fernandes a durat pînă în 2013. În luna martie a anului trecut sentinţa a fost una dură: 22 de ani de închisoare pentru fostul portar brazilian al cărui vis de a apăra la Campionatul Mondial era atît de aproape. Bruno a fost găsit vinovat pentru că a plătit un asasin să îşi omoare fosta prietenă.

ADVERTISEMENT

bruno2323

Controversă. Portarul apără în liga a 3-a din Brazilia

La începutul acestui an, Bruno a revenit în prim-planul mass-media după ce a semnat un contract cu echipa Montes Claros, din liga a 3-a. Deşi a făcut doar un an din cei 22 de închisoare, portarul a semnat un contract pe 5 ani cu echipa de liga a 3-a. Asta înseamnă că Bruno va putea să se antreneze şi să apere la meciurile echipei, sub supravegherea jandarmilor.

Titularul Braziliei de la mondial joacă în Canada 

Julio Cesar va apăra poarta Braziliei la acest campionat Mondial. Vîrful carierei lui Cesar a fost în 2010, cînd a reuşit să cîştige Liga Campionilor cu Inter. În 2012 a plecat în Anglia la Queens Park Rangers, echipă alături de care a retrogradat în Championship. În acest sezon, Julio Cesar a jucat în Major League Soccer la echipa din Canada, FC Toronto.

ADVERTISEMENT

cesar_2323309b

 

 

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: