ADVERTISEMENT
Cele mai citite

ULUITOR! Fanii albanezi au luat cu ASALT sediul UEFA de la Nyon! Au folosit şi o dronă!

Peste 1000 de albanezi au protestat în faţa sediului UEFA de la Nyon pentru a protesta faţă de măsurile luate de forul european pentru incidentele din meciul cu Serbia. Manifestanţii au avut...
Autor: Marian Popovici | 02.11.2014 | 20:37

Peste 1000 de albanezi au protestat în faţa sediului UEFA de la Nyon pentru a protesta faţă de măsurile luate de forul european pentru incidentele din meciul cu Serbia. Manifestanţii au avut şi o dronă cu drapelul Albaniei pe care au ghidat-o deasupra clădirii.

ADVERTISEMENT

UEFA a sancţionat ambele echipe pentru incidentele de la Belgrad din timpul meciului din preliminariile Euro 2016. Albania a fost sancţionată cu 3-0 la masa verde pentru că jucătorii au refuzat să iasă de pe teren. Sîrbii au fost amendaţi cu 100.000 de euro, le-au fost anulate punctele din acest meci şi vor juca două meciuri cu porţile închise.

ueaaa

ADVERTISEMENT

Incidentele au izbucnit după ce albanezii au arborat steagul lor de o dronă şi a survolat stadionul. Jucătorul sîrb, Mitrovic a prins steagul, moment în care a început o bătaie generală ce a dus la întreruperea partidei în minutul 41.

sdsdaa

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!