Sport

Uluitor! Suma uriașă cu care se vinde un bilet la „finala” Farul – FCSB! Tatăl Simonei Halep, refuzat de oficialii constănțeni

Suma uriașă cu care se vinde un bilet la „finala” pentru titlu Farul - FCSB. Stere, tatăl Simonei Halep, a fost refuzat de oficialii constănțeni.
17.05.2023 | 22:10
Uluitor Suma uriasa cu care se vinde un bilet la finala Farul  FCSB Tatal Simonei Halep refuzat de oficialii constanteni
Cu cât se vinde un bilet la „finala” pentru titlu Farul - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul – FCSB este „finala” luptei la titlu din acest sezon în SuperLiga. Interesul pentru partida de pe micuța arenă de la Ovidiu este unul uriaș, iar clubul condus de Gică Hagi a hotărât să nu scoată bilete la vânzare, ci să le ofere apropiaților. Ciprian Marica, unul dintre acționarii liderului, a vorbit pe larg despre acest subiect la FANATIK SUPERLIGA.

Uluitor! Suma uriașă cu care se vinde un bilet la „finala” Farul – FCSB

Stadionul de la Ovidiu este neîncăpător pentru emulația care s-a creat în jurul partidei la finalul căreia Farul, cu o victorie, poate deveni noua campioană a fotbalului românesc. FCSB se află la un singur punct în spate, iar cu o victorie, echipa finanțată de Gigi Becali va trece pe primul loc cu o etapă rămasă până la final.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia interesului major al microbiștilor pentru partida Farul – FCSB, anumiți fani au decis să facă profit. Deși, un abonament pe stadionul Farului pentru toate meciurile din play-off a costat 360 de lei, prețul a explodat odată cu scandalul biletelor de la Ovidiu.

Unul dintre suporteri s-a răzgândit și a ales să nu mai meargă la Farul – FCSB, însă a decis să-și vândă biletele. Respectivul cere nu mai puțin de 500 de euro pentru două bilete la partida decisivă de la Ovidiu. După ce a luat decizia de a nu vinde bilete, conducerea clubului gazdă a ales să dea invitații apropiaților.

ADVERTISEMENT

Bilet Farul FCSB

Stere, tatăl Simonei Halep, refuzat de Farul la meciul cu FCSB

La meciul de la Ovidiu, în tribunele arenei de 4.500 de locuri, va asista și Stere Halep, tatăl Simonei Halep, „dublă” campioană de Grand Slam. Mai mult decât atât, suspendată provizoriu pentru dopaj, tenismena ar putea, de asemenea, să vizioneze derby-ul pentru titlu direct de pe stadion, anunță playsport.

Stere Halep a primit 5 tichete din partea conducerii clubului gazdă, însă a fost prea puțin pentru cerințele tatălui celei mai titrate tenismene din istoria României. Acesta ar fi vrut mai multe bilete, dar a fost refuzat imediat, din cauza cererii fabuloase la meciul împotriva FCSB.

ADVERTISEMENT

Stere Halep, declarat un fan al Farului lui Gică Hagi în lupta pentru titlu, a fost prezent și la partida tur din play-off, câștigată de echipa lui Gigi Becali, scor 2-1 pe Arena Națională. Ciprian Marica a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că suporterii FCSB-ului vor beneficia de 300 de bilete la meciul cu Farul.

Ciprian Marica, repartizarea biletelor la derby-ul Farul – FCSB de la Ovidiu: „Efectiv avem 900 de tichete!”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că FCSB ar urma să fie susținută de mii de suporteri la meciul de la Ovidiu, din afara stadionului. Ciprian Marica a explicat cum au fost repartizate biletele la „finala” campionatului.

ADVERTISEMENT

„Ce cale de întoarcere? Noi am oferit întotdeauna bilete adversarilor și le-am dat tot sectorul destinat oaspeților. Că ei își doresc mai mult, putem înțelege. Și suporterii noștri își doresc mai multe bilete și am vrea să-i ajutăm mai întâi pe ei, dar capacitatea noastră este de 4.000 de locuri. 

Asta sunt toate biletele! Toate locurile din stadion. Sunt 2.600 de abonamente. Sunt 300 de bilete pe care le dăm adversarilor. Deci ne rămân efectiv 1.000 de bilete. Nici măcar, pentru că este zona tampon încă o sută. Efectiv avem 900 de tichete! Nu e că nu am vrea să le oferim tuturor”. ”, a declarat Ciprian Marica, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT