ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Un campion mondial din Formula 1 se RETRAGE la finalul sezonului! A petrecut 15 ani în Marele Circ

Campionul mondial din 2009, Jenson Button a luat decizia să se retragă la finalul sezonului. Pilotul britanic va fi înlocuit la McLaren de Fernando Alonso, care va pleca de la Ferrari. Button a...
Autor: Marian Popovici | 06.11.2014 | 15:34
Un campion mondial din Formula 1 se RETRAGE la finalul sezonului! A petrecut 15 ani în Marele Circ
Fernando Alonso (ESP) Ferrari and Jenson Button (GBR) McLaren. Formula One World Championship, Rd 17, Korean Grand Prix, Preparations, Korea International Circuit, Yeongam, South Korea, Thursday 21 October 2010.

Campionul mondial din 2009, Jenson Button a luat decizia să se retragă la finalul sezonului. Pilotul britanic va fi înlocuit la McLaren de Fernando Alonso, care va pleca de la Ferrari. Button a adunat 266 de starturi în cursele de Formula 1 din care a cîştigat 15 curse. 

ADVERTISEMENT

Anul de graţie a lui Button a fost 2009, cînd a reuşit să obţină titlul de campion mondial cu Brown GP, în faţa lui Sebastian Vettel. Presa din Anglia scrie că Button nu va renunţa la automobilism şi va participa, cel mai probabil în Campionatul Mondial de Anduranţă. acolo unde participă şi fostul pilot al lui Red Bull, Mark Weber.

jenson-button-brawn-gp-f1-2009-4

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!