Fotbal intern

Ce GAFĂ! Staff-ul lui Piţi a spionat cel mai BUN jucător al ungurilor acolo unde NU era: la jocul FOSTEI echipe! “Am GREŞIT!”

UPDATE / Contactat de FANATIK.RO, Dan Apolzan a vorbit despre situaţia amuzantă în care a fost implicat: "Cine îl cunoaşte pe Dan Apolzan, ştie că nu sînt un amator! Dar vreau să vă explic...
20.09.2014 | 16:47

UPDATE / Contactat de FANATIK.RO, Dan Apolzan a vorbit despre situaţia amuzantă în care a fost implicat: “Cine îl cunoaşte pe Dan Apolzan, ştie că nu sînt un amator! Dar vreau să vă explic cum au stat lucrurile. Este adevărat că nu am mai ştiut că Szalai  nu mai joacă acolo. Şi explic şi de ce. În momentul în care el era convocat periodic la naţionala Ungariei, el activa la Schalke, iar noi îl aveam în bazele noastre de date la această echipă. După ce Pinter a devenit selecţioner şi nu a mai fost la naţională, noi ni l-am scos pe Szalai din baza de date, iar cînd m-am uitat pe foaia de joc al meciului Chelsea – Schalke am văzut că nu e nici măcar rezervă, dar abia ulterior mi-am dat seama că el nu mai este acolo. Într-adevăr, am făcut o gafă, dar vă rog să mă credeţi că nu sînt un amator!”

––––––––––––––––––––––––––

Dan Apolzan, unul dintre secunzii lui Piţurcă a vorbit despre următorul meci al selecţionatei României în preliminariile Euro 2016, cel cu Ungaria. Oficialul a vorbit despre înlocuirea selecţionerului Pinter cu Pal Dardai, dar şi despre atacantul Adam Szalai, despre care nu ştia la ce echipă joacă:

”Odată cu venirea lui Dardai pentru aceste trei meciuri, va reveni probabil la echipă şi Szalai, care a şi declarat în momentul în care a venit Pinter că el nu mai vine la naţională atât timp cît este Pinter. Acum el probabil va reveni şi va fi titular în meciul cu noi, în condiţiile în care va juca titular la Schalke, pentru că ieri, spre exemplu, în meciul pe care l-au jucat în Anglia, 11, el nu fost trecut nici măcar pe foaie!”, a declarat Apolzan la Digisport.

Secundul lui Piţurcă se referea la meciul din Liga Campionilor, Chelsea – Schalke, încheiat 1-1. Însă ceea ce nu ştia oficialul e că, Szalai nu mai evoluează la Schalke 04, el fiind la Hoffenheim în acest moment pentru care a marcat două goluri în acest sezon.

apolzan

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!