News

Umanista Ramona Ioana Bruynseels, lobby pentru oameni noi în politică

27.11.2020 | 10:00
Umanista Ramona Ioana Bruynseels lobby pentru oameni noi in politica
ADVERTISEMENT

Umanista Ramona Ioana Bruynseels a făcut de curând lobby pentru oameni noi în politică. Fostul candidat la preşedinţie consideră ca e mare nevoie de persoane care să cureţe mocirla în care se află țara și clasa politică.

Aceștia trebuie să dea o nouă faţă României, la nivelul anului 2020, ea răspunzând astfel afirmaţiei preşedintelui Klaus Iohannis, care consideră că nu trebuie să vină obligatoriu alți oameni în politică.

ADVERTISEMENT

”Nu aş spune că trebuie să vină obligatoriu oameni noi. Avem oameni buni în politică, dar cred că este momentul să facem altfel de campanie electorală, o campanie centrată pe nevoile comunităţilor”, declarase în urmă cu câteva zile, într-o conferinţă de presă, preşedintele Iohannis.

Ce crede umanista Ramona Ioana Bruynseels despre oamenii noi din politică.

”Domnule Preşedinte, m-aţi lăsat mască. Cu a doua parte a declaraţiei sunt de acord şi mă bucur că după – câţi ani de politică aveţi??- aţi realizat că ar trebui să conteze nevoile comunităţilor…

ADVERTISEMENT

Dar, prima parte a declaraţiei e o mare greşeală din toate punctele de vedere! CHIAR NU E NEVOIE DE OAMENI NOI ÎN POLITICĂ?!?”, a scris pe Facebook liderul PPU-SL.

Totodată, Ramona Ioana Bruynseels îl întreabă pe preşedinte dacă este mulţumit de cum suntem reprezentaţi la nivel internaţional, dar și de cum suntem trataţi în şi de Europa.

ADVERTISEMENT

Președintele umaniștilor a mai scos în evidență că în ciuda a orice s-ar face, România tot nu este acceptată în spațiul Schengen

”Eu cred ca e mare nevoie de oameni noi care să cureţe mocirla în care ne aflăm şi să dea o nouă faţă României, la nivelul anului 2020. ROMÂNII MERITĂ MAI MULT!!!”, a mai zis liderul umaniștilor nemulțumit și de organizarea alegerilor parlamentare în debutul lunii decembrie.

ADVERTISEMENT

”Dvs alegeţi să faceţi alegeri!!! Noi, partidele înfiinţate recent, ce şanse avem să facem campanie?!? Niciuna, dle preşedinte. Pentru că polarizati televiziunile şi societatea şi noi nu avem cum să razbim. Nu este corect dle preşedinte.

Da, victimele colaterale sunt ceva obişnuit în politică. Însă dvs, preşedintele tuturor românilor, ar trebui să vă asiguraţi că numărul acestora este cât de mic posibil. Din această pandemie partidele mari sunt câştigătoare, iar noi ceilalţi, românii obişnuiţi, suntem victimele colaterale”, a mai adăugat Ramona Ioana Bruynseels.

ADVERTISEMENT