News

Umaniștii, acuze dure la adresa guvernului Orban! „Autorităţile vor să ne înnebunească”

24.11.2020 | 10:32
Umaniștii, acuze dure la adresa guvernului Orban! „Autorităţile vor să ne înnebunească”
Ramona ioana Bruynseels, serie de acuze la adresa Executivului condus de Ludovic Orban. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Umaniștii au lansat o serie de acuze dure la adresa guvernului condus de Ludovic Orban! Au făcut-o prin vocea fostului candidat la alegerile prezidențiale. Ramona Ioana Bruynseels a criticat autoritățile pe care le-a acuzat de multiple abuzuri asupra oamenilor. 

Mai mult de atât, candidatul PPU(SL) la Senat spune că Executivul trebuia să fie ancorat pe grija faţă de oameni si îndrumarea lor. ”Autorităţile vor să ne înnebunească înainte să murim de COVID”, a atras atenția Bruynseels.

ADVERTISEMENT

”Este foarte trist ce se întâmplă în prezent, iar dacă este să ne gândim cum a fost gestionată întreaga perioadă de pandemie, mie nu-mi vine să cred cât de multe abuzuri se întâmplă zi de zi şi cât de multe abuzuri îndură poporul acesta.

Umaniștii, serie de acuze la adresa guvernului Orban!

Parcă e un blestem pe noi. Nu numai că nu mai avem încredere în nimeni şi nimic în ţara asta, dar ne confruntăm cu lipsa de medicamente pentru bolile cronice.

ADVERTISEMENT

Cu lipsa atenţiei medicale pentru bolnavii cronici, pentru că doctorii nu au mai putut desfăşura actul medical în condiţii normale ţinând cont de toate restricţiile.

Apoi ne confruntam şi cu această dezinformare; vedeţi cum se joacă ei cu cifrele (n.r. cazuri Covid) şi cu mintea noastră. Eu cred că vor să ne înnebunească înainte să murim de Covid”, a afirmat Bruynseels.

Umanista nu a ezitat și a acuzat şi ”abuzuri sufleteşti” asupra românilor: ”De la libertatea credinţei şi libertatea noastră religioasă, până la tot ceea ce noi credem şi simţim în naţiunea asta”.

ADVERTISEMENT

Bruynseels a întrebat și ce şi-au propus cu adevărat autorităţile în această perioadă. ”Pentru că dincolo de toate eu nu pot să cred că există atât de multă lipsă de competenţă.

Să nu comunici corect oamenilor, să nu le explici ceea ce trebuie să le explici şi apoi să vii să aplici sancţiuni şi să-i tragi la răspundere. Să dai cu barda în poporul român atunci când trebuie, de fapt, să-i oferi grijă şi mai multă înţelegere, mi se pare totalmente nepotrivit”, a mai zis Ramona Ioana Bruynseels.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri