ADVERTISEMENT
News

Umaniștii atacă demisiile parlamentarilor USR! „Teatru ieftin și iluzii”

Autor: Claudiu Ilie | 28.11.2020 | 14:16
Umaniștii atacă demisiile parlamentarilor USR! „Teatru ieftin și iluzii”
Umaniștii din Bacău nu sunt de acord cu gestul parlamentarilor USR. Sursa foto - facebook

Umaniștii au atacat demisiile parlamentarilor USR! Astfel, pe pagina reprezentanților băcăuani ai partidului a apărut o postare în care cei de la Uniunea Salvați România sunt puși la zid pentru gestul lor de a refuza pensiile speciale

ADVERTISEMENT

PPU-SL a transmis că în ultimele zile întreaga țară a asistat la un nou trend politic, implementat de cei de la USR, și anume, aceste demisii în masă!

„Deși au argumentat că prin acest gest renunță să primească pensiile speciale alocate parlamentarilor, de fapt au demonstrat că ori nu cunosc legea ori o ignoră pentru a ne prosti”, au postat reprezentanții PPU-SL.

ADVERTISEMENT

Cum văd umaniștii demisiile parlamentarilor USR!

De altfel, umaniștii spun că din punct de vedere legal, de pensie specială beneficiază parlamentarii care fac o cerere scrisă în acest sens, aceasta nefiind dată automat.

„Astfel, gestul USR este unul bine gândit și demagogic, al cărui scop nu poate decât să fie unul electoral.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să le amintim celor de la USR de faptul că electoratul nu trebuie luat de prost”, au mai scris aceștia pe Facebook

Mai mult de atât, imaniștii consider că „o țară nu se guvernează prin acte de populism ci prin responsabilitate, verticalitate și soluții viabile, ceea ce clar le lipsește celor de la USR.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie de strategii clare și soluții nu de un teatru ieftin și iluzii”, au mai băcăuanii care au alcătuit gruparea locală PPU-SL.

Vă readucem aminte că parlamentarii USR și-au dat demisiile motivând că, în acest fel, refuză să primească pensiile speciale.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!