News

Umaniștii cer investiții clare în Educație, Sănătate și Infrastructură. Ramona Ioana Bruynseels, mesaj pentru Iohannis

27.11.2020 | 15:34
Umaniștii cer investiții clare în Educație, Sănătate și Infrastructură. Ramona Ioana Bruynseels, mesaj pentru Iohannis
ADVERTISEMENT

Reprezentanții umaniștilor, prin vocea Ramonei Ioana Bruynseels, cer investiții clare și precise în domeniile care îi dor cel mai mult pe români: Educație, Sănătate și Infrastructură.

Liderul PPU-SL a transmis în această săptămână un mesaj direct către Klaus Iohannis și spune că șeful statului nu ar trebui să treacă Legea Bugetului până când domeniile sensibile nu ar primi procente agreate din Buget.

ADVERTISEMENT

Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat al Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale de anul trecut, a invitat factorii de decizie să acționeze în aceeași direcție în această perioadă de impas pentru țară.

PPU-SL cere investiții clare în Educație, Sănătate și Infrastructură

Cele două procente din Buget pe care România le alocă anual domeniului Apărării ar trebui să se regăsească și în alte domenii fundamentale, consideră reprezentanții PPU-SL.

ADVERTISEMENT

În opinia Ramonei Ioana Bruynseels, președintele Klaus Iohannis nu ar trebui să treacă Legea bugetului până nu s-ar găsi aceste procentele, agreate, în buget.

”Unii dintre guvernanții noștri, dar oameni foarte importanți, care au avut frâiele educației în mâinile lor nu au reușit să-i convingă pe cei de mai sus de ei să realizeze importanța educației.

Educația este fundației oricărei țări. Așa cum acum rezervăm în bugetul nostru 2% pentru Armată, tot așa ar trebui și pentru Educație, Sănătate și pentru Infrastructură, problemele care îi dor cel mai mult pe români. Pe astea trebuie să ne dăm mâna și să acționăm.

ADVERTISEMENT

Președintele nu ar trebui să treacă Legea Bugetului până când nu s-ar regăsi procentele agreate. Asta trebuie făcut. Până când nu ne decidem să acționăm în aceeași direcție nu avem nicio șansă.”, a spus liderul umanist Ramona Ioana Bruynseels, candidat pentru Senatul României la București, conform TVR.

Umaniștii cer redeschidere școlilor

Tot în această săptămână, Ramona Ioana Bruynseels i-a solicitat premierului Ludovic Orban să țină cont de sfaturile specialiștilor din educație și să readucă elevii în clase.

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus, luni, că în acest moment liberalii nu au niciun motiv pentru care să țină școlile închise. Bruynseels se bazează și pe o recomandare făcută de OMS în acest sens.

”Organizația Mondială a Sănătății recomandă redeschiderea școlilor, copiii trebuie să meargă la școală, pentru a se dezvolta armonios. În consecință, nu se mai impune măsura suspendării cursurilor școlare.”, a spus liderul PPU-SL.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri