News
notix pixel id

Umaniștii, patru propuneri ferme dacă ajung la guvernare! Cum vor să scape țara de faliment

23.11.2020 | 19:00
Umaniștii, patru propuneri ferme dacă ajung la guvernare! Cum vor să scape țara de faliment
Umaniștii au patru priorități dacă vor ajunge la guvernare. Sursa foto - ppu-sl.ro
ADVERTISEMENT

Umaniștii au venit cu patru propuneri ferme dacă ajung la guvernare! Concret, reprezentanții PPU-SL avertizează asupra faptului că România traversează o criză extrem de dură! Tocmai de aceea, Partidul Puterii Umaniste (social- liberal) consideră că, pentru a salva națiunea de la faliment și pentru a genera o creștere economică robustă, trebuie asumate câteva direcții prioritare.

În primul rând, în viziunea umaniștilor, este imperios necesar să existe investiții masive, constante și eficiente în agricultură, dar și în industria alimentară.

Umaniștii spun că agricultura și celelalte domenii conexe reprezintă o excepțională resursă a României care, dacă este eficient fructificată, generează prosperitate, locuri de muncă, salvarea mediului rural și reducerea semnificativă a deficitului de cont curent.

ADVERTISEMENT

Cele trei propuneri ferme ale umaniștilor dacă ajung la guvernare!

România poate produce alimentele necesare pentru peste 100 de milioane de oameni, fără a-și periclita rezervele strategice. Însă, pentru a-și împlini acest potențial, este nevoie de investiții și de un management eficient.

De asemenea, potențialul economic al României (resurse naturale, personal competent, creativitate), poziția geostrategică unică și posibilitatea de a atrage zeci de miliarde de euro din fonduri europene în următorii doi ani, creează oportunitatea unei veritabile “revoluții” economice.

ADVERTISEMENT

Proiectele noi de infrastructură, pe lângă beneficiile asigurate economiei naționale pe termen lung, ar dezvolta rapid zone mari din țară, generând și sute mii de locuri de muncă.

Totodată, informatizarea sistemului național de educație trebuie să devină o prioritate. Inteligența este, incontestabil, o resursă strategică esențială a României.

ADVERTISEMENT

Umaniștii spun că fără generații educate și competitive la nivel mondial, fără posibilitatea concretă de a dezvolta abilitățile digitale ale tuturor elevilor și studenților, națiunea româna își va compromite ireversibil viitorul.

Nu în ultimul rând, cei de la PPU-SL spun că restabilirea coeziunii sociale și conolidarea demnității naționale sunt, de asemenea, pe o listă scurtă a promisiunilor.

ADVERTISEMENT

„După 30 de ani de răzbunări și conflicte, PPUSL consideră că a venit, în sfârșit, vremea ca națiunea română să renunțe la neîncredere și ură! E momentul să avem credință în Romania! Să fim puternici împreună, nu slabi separat. Să ne recuperăm demnitatea, onoarea și curajul!”, se arată în comunicatul umaniștilor,.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri