News

Umaniștii solicită restructurarea și eficientizarea companiilor de stat

25.11.2020 | 19:00
Umanistii solicita restructurarea si eficientizarea companiilor de stat
ADVERTISEMENT

Umaniștii solicită restructurarea și eficientizarea companiilor de stat. Au făcut-o prin vicea președintelui Ramona Ioana Bruynseels, actual candidat PPU (social-liberal) la Senatul României.

Aceasta nu consideră că ar fi o idee bună privatizarea companiilor de stat în perioada imediat următoare, mai ales că nici contextul economic nu este unul prea blând.

ADVERTISEMENT

De asemenea, liderul umanist a venit cu două soluții pentru problemă. Bruynseels crede că e nevoie de o regândire a companiilor de stat și de o eficientizare. Abia apoi s-ar putea vorbi despre privatizare, dar doar dacă și românii doresc acest lucru.

Umaniștii vor restructurarea și eficientizarea companiilor de stat

„Aduci management profesionist, te asiguri că le eficientizezi, le restructurezi și abia atunci le arunci pe piață.

ADVERTISEMENT

Dar hai să facem o consultare publică pe tema asta. În România oamenii au devenit foarte sceptici în acest moment și este de datoria noastră să îi ascultăm și pe ei.

Pentru că facem tot ce facem, iar în final tot omul de acasă plătește”, a spus Ramona Ioana Bruynseels la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că declarațiile fostului candidat la alegerile prezidențiale vin după ce Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la București, a pledat pentru privatizarea companiilor municipale din subordinea Primăriei București.

De asemenea, americanul a precizat că fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România, precizând că statul român trebuie să aibă curajul să demareze proiecte importante.

ADVERTISEMENT

“Fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România. România are un potenţial enorm şi văd un viitor fantastic pentru România, o dezvoltare rapidă.

România trebuie să aibă curaj. Dacă vă gândiţi la un proiect, trebuie să aveţi curaj să-l faceţi. Noi o să vă ajutăm, dar nu putem gândi ce e mai bine de făcut pentru Iaşi sau pentru Bucureşti“, a afirmat ambasadorul SUA la Bucureşti.

 

 

ADVERTISEMENT