News

Umaniștii vor redeschiderea școlilor! Anunț ferm al Ramonei Ioana Bruynseels

23.11.2020 | 10:27
Umaniștii vor redeschiderea școlilor! Anunț ferm al Ramonei Ioana Bruynseels
Ramona Ioana Bruynseels ar vrea ca elevii să revină la școală. Sursa foto - ppu-sl.ro
ADVERTISEMENT

Umaniștii vor cu orice preț redeschiderea școlilor! Candidată la alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie pentru un loc de senator, Ramona Ioana Bruynseels i-a solicitat premierului Ludovic Orban să țină cont de sfaturile specialiștilor din educație și să readucă elevii în clase. 

Fosta propunere pentru alegerile prezidențiale a PPU-SL consideră că în acest moment liberalii nu au niciun motiv pentru care să țină școlile închise. Bruynseels se bazează și pe o recomandare făcută de OMS în acest sens.

ADVERTISEMENT

”Organizația Mondială a Sănătății recomandă redeschiderea școlilor, copiii trebuie să meargă la școală, pentru a se dezvolta armonios. În consecință, nu se mai impune măsura suspendării cursurilor școlare.

Umaniștii solicită redeschiderea școlilor!

În același timp la Iași am avut o decizie istorică a Tribunalului de acolo, respectiv acesta a anulat măsura suspendării cursurilor școlare”, subliniază Bruynseels.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, candidata PPU-SL nu a ezitat și a explicat că își dorește ca șeful Executivului să îi asculte și pe copiii care vor să revină la clase.

Ramona Ioana Bruynseels ar vrea ca Ludovic Orban să permită deschiderea școlilor, dar cu respectarea măsurilor de distanțare socială.

”Ei bine, domnule prim-ministru Orban, oare nu ascultați, totuși, ce ne spun și experții și oamenii și mamele și copiii – că totuși ar fi bine să redeschidem școlile. (…)

ADVERTISEMENT

Aplecați un pic urechea și la dorințele poporului, domnule prim-ministru, (…) deschideți școlile, haideți să trimitem copilașii la școală,.

Va fi mult mai ușor pentru toată lumea și în felul acesta România cred eu că mai are o șansă și în viitor”, a mai spus Ramona Ioana Bruynseels

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri