Fotbal intern

Umblă în toată Italia cu simbolul Universității Craiova după el: „Asta e adevărata echipă!” Exclusiv

04.05.2021 | 10:52
Umbla in toata Italia cu simbolul Universitatii Craiova dupa el Asta e adevarata echipa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Un fan oltean a adus pasiunea pentru Universitatea Craiova la locul de muncă și merge cu simbolul Științei prin toată Italia. Eduard Badea lucrează în livrări, iar duba pe care o folosește a fost colantată cu diferite însemne ale echipei din Bănie. „Aceasta este adevărata echipă, singura și cea care este cea mai iubită din țară,” a spus Eduard pentru FANATIK

Din păcate, suporterii olteni nu au prea multe motive de bucurie, deoarece favoriții au clacat la Călărași, împotriva Academicii Clinceni, pierzând cu 0-1. La jocul cu numărul 400 din prima ligă, Marius Constantin a deviat nefericit un balon în propria poartă, iar „juveții” nu au mai avut puterea de mai reveni în joc.

ADVERTISEMENT

Astfel, șansele Craiovei la titlu s-au diminuat, însă trupa lui Marinos Ouzounidis este angrenată și în Cupa României, acolo unde Universitatea este cu un picior în finala care se va disputa la Ploiești, pe 22 mai.

Eduard Badea, fanul care a adus-o pe Universitatea Craiova la locul de muncă. Și-a colantat duba și umblă prin toată Italia cu însemnele Științei. „Asta e adevărata echipă. Este iubită la fel ca Napoli”

În mai multe rânduri, FANATIK a scos în evidență poveștile oamenilor simpli care au dus pasiunea pentru o echipă de fotbal în toate momentele din viață. Unul dintre acești fani speciali este Eduard Badea, suporter al Universității Craiova. Chiar dacă locuiește în Italia, în orașul Bologna, Eduard a rămas atașat de „Campioana unei mari iubiri”.

ADVERTISEMENT

Bărbatul lucrează în livrări și a luat decizia ca duba pe care o folosește să fie colantată cu siglele Științei din Bănie: „Duba este a mea. Eu am colantat-o pentru că iubesc Universitatea Craiova și vreau să o fac cunoscută prin toată Italia,” a dezvăluit Eduard Badea pentru FANATIK. Inevitabil, cetățenii țării au fost interesați de ceea ce reprezintă înscrisurile.

Dubă Universitatea Craiova
Duba este personalizată cu însemnele Universității Craiova

„Toată lumea mă întreabă despre Craiova, iar eu le spun că este o echipă de fotbal care este iubită la fel de mult ca Napoli,” a mai spus Eduard. Fanul consideră că formația patronată de Mihai Rotaru, și care evoluează în prima ligă, este continuatoarea echipei legendare: „Asta este adevărata echipă. E singura și cea mai iubită din țară.”

ADVERTISEMENT

Titlul, marea dorință a oltenilor: „Vreau să pun un cap de leu pe toată duba dacă o să câștigăm campionatul!”

Chiar dacă șansele la titlu s-au diminuat, oltenii nu renunță la bătălie. Mai sunt cinci etape de jucat, cinci finale în care Universitatea Craiova nu își mai permite pași greșiți. „Alb-albaștrii” au arătat faptul că pot juca fotbal și că se pot bate cu primele două clasate, CFR Cluj și FCSB. Ba, mai mult, băieții lui Marinos Ouzounidis au dat de pământ cu rivalii în confruntările directe din play-off.

Eduard Badea a mărturisit pentru FANATIK că are de gând să adauge o nouă ilustrație pe dubă dacă Bancu și compania vor face o „minune” și vor câștiga campionatul: „Dacă luăm titlul, eu aș vrea să capul de leu pe toată duba. Ca să se bată la campionat cu șanse mai mari, jucătorii Universității trebuie să arate mai multă ambiție și mai multă răutate asupra adversarilor.”

ADVERTISEMENT
Eduard Badea Universitatea Craiova
Eduard Badea spune că „adevărata” Universitatea Craiova este formația patronată de Mihai Rotaru și cea care se bate la titlu în Liga 1

Întrebat pe care jucător l-ar colanta pe dubiță, Eduard a dat un răspuns elegant: „Nu m-am gândit ce jucător aș pune pe dubă, însă aș putea să le scriu numele tuturor jucătorilor. Să nu se supere niciunul, bineînțeles.”

  • 37 de puncte are Univesitatea Craiova și se află pe locul 3 în Liga 1
  • 30 de ani au trecut de când Știința câștiga pentru ultima dată titlul în campionat, în sezonul 1990-1991

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – Universitatea Craiova: 2,50 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT