Fotbal international

NEBUNIE în Spania! Titlul se joacă pe 18 mai la Barcelona!

Este etapa în care s-au încurcat toate cele 3 candidate la titlu: Barcelona a remizat acasă, 2-2 cu echipa lui Contra, Getafe. Atletico Madrid a pierdut pe terenul lui Levante, scor 0-2, iar Real...
05.05.2014 | 00:11
NEBUNIE in Spania Titlul se joaca pe 18 mai la Barcelona

Este etapa în care s-au încurcat toate cele 3 candidate la titlu: Barcelona a remizat acasă, 2-2 cu echipa lui Contra, Getafe. Atletico Madrid a pierdut pe terenul lui Levante, scor 0-2, iar Real Madrid a remizat pe teren propriu, 2-2 cu Valencia. Aşa arată clasamentul în Spania cu 2 etape înainte de final, Real are un meci în minus:

clasament

 

Program:

ATLETICO MADRID: cu Malaga, la Barcelona

BARCELONA: la Elche, cu Atletico

REAL MADRID: la Valladolid, la Celta Vigo, cu Espanyol.

* În acest moment, doar Atletico Madrid depinde doar de ea. Are nevoie de victorie cu Malaga şi remiză pe “Nou Camp”, în meciul de pe 18 mai. La egalitate de puncte se iau în considerare rezultatele directe.

 

S-a terminat! Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 2-2 şi ultima şansă a Realului în lupta pentru titlu este Barcelona. Atletico Madrid va juca în ultima etapă cu Barca pe Camp Nou, iar dacă catalanii înving îi fac campioni pe marii rivali, în condiţiile în care Real va învinge în meciurile pe care le mai are. Trupa lui Ancelotti mai are o restanţă de disputat, cu Valladolid.

UPDATE / Gooool Real Madrid! Ronaldo înscrie în minutul 93, însă mai are nevoie de un gol

UPDATE / Nebunie la Madrid. Dani Parejo o readuce pe Valencia în avantaj în minutul 65

UPDATE / Real Madrid egalează în minutul 59 prin lovitura de cap a lui Sergio Ramos! “Galaticii” pornesc tăvălugul spre poarta Valenciei.

UPDATE / Real Madrid este condusă la pauză de Valencia cu scorul de 0-1. Echipa lui Ancelotti poate profita de pasul greşit al lui Atletico Madrid, însă pentru asta trebuie să întoarcă rezultatul în repriza secundă. Unicul gol al meciului de pînă acum a fost marcat de Mathieu în minutul 44.

Echipele de start:

rela

UPDATE / Diego Simeone a vorbit după înfrîngerea surprinzătoare cu Levante: “Înfrîngerea e cel mai bun lucru care ni se putea întîmpla” a declarat Simeone. El a continuat spunînd că totul depinde de ei pînă la finalul sezonului: “Finalul de campionat e mai dramatic acum, însă totul depinde de noi dacă reuşim să cîştigăm totul pînă la final. Vor urma 3 săptămîni fantastice.” a declarat antrenorul lui Atletico.

UPDATE / Atletico Madrid a fost învinsă pe terenul lui Levante cu scorul de 2-0 şi poate pierde titlul în Spania. Echipa lui Diego Simeone e obligată să bată în ultimele 2 etape rămase, însă marea problemă pentru Atletico Madrid în acest moment este că în ultima etapă are meci pe terenul Barcelonei. 

De această situaţie poate profita Real Madrid care, dacă va cîştiga diseară cu Valencia şi restanţa cu Valladolid va egala la puncte Atletico Madrid. Singurul avantaj al lui Atletico este că are avantaj în meciurile directe şi la egalitate de puncte, Atletico va cîştiga titlul.

UPDATE / Atletico Madrid este condusă cu 2-0 în minutul 70 la Valencia, de Levante. Primul gol al partidei a fost marcat de Felipe în proprie poartă, iar Barral a dus scorul la 2-0 în minutul 69.

Atletico Madrid se deplasează pe terenul lui Levante şi are nevoie de victorie pentru a se apropia de titlul de campioană. Echipa lui Simeone nu are amintiri prea plăcute de pe terenul lui Levante, acolo unde nu a mai cîştigat din anul 2007.

Atletico vine cu un moral excelent după calificarea în finala Ligii Campionilor obţinută pe terenul lui Chelsea, însă trebuie să fie concentrată pe acest meci, mai ales că un pas greşit o readuce pe Real Madrid în lupta pentru campionat. Diego Simeone a spus după calificarea în finala Ligii Campionilor că principala grijă a jucătorilor şi a echipei este meciul de pe terenul lui Levante.

Echipele de start: Levante – Atletico Madrid

atleti