Life

Umilința definitivă pentru Jador! Ella de la Puterea dragostei, curtată de un bărbat extrem de cunoscut: „Este adevărat”

18.08.2020 | 15:30
Umilinta definitiva pentru Jador Ella de la Puterea dragostei curtata de un barbat extrem de cunoscut Este adevarat
Jador și Ella sunt ca șoarcele și pisica. Sursa foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Jador și Ella de la Puterea dragostei se hârjonesc și acum, chiar dacă nu mai e nimic între ei doi. Foștii concurenți de la Puterea dragostei se înțeapă pe unde apucă, trimițându-și tot felul de săgeți.

Jador, ”tradus” de Ella de la Puterea dragostei cu Iancu Sterp?

Ella continuă să îl facă gelos pe manelistul din Bacău, deși acesta a spus în repetate rânduri că bruneta nu mai semnifică nimic pentru el.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la reality-show-ul de la Kanal D ar fi reluat legătura, scrie presa tabloidă, cu Jador, însă nu poate fi vorba despre acea împăcare la care se gândesc mulți, ci la ceva mult mai amical.

Cu toate astea, o declarație făcută de brunetă ar putea fi considerată de-a dreptul umilitoare pentru artistul care de luni bune e în trending pe Youtube, mai exact, aceasta a recunoscut că Iancu Sterp e interesat de el și a lăsat să se înțelege faptul că ar fi dispusă să îl cunoască și mai bine.

ADVERTISEMENT

„Da, este adevărat”, a spus Ella întrebată fiind dacă a luat legătura cu fratele lui Culiță Sterp. Hațeganul i-a scris un mesaj de susținere în timp ce aceasta era în casa din Turcia.

Are o relație foarte apropiată cu mama Geta

„Am primit un mesaj de la Iancu chiar înainte de a intra în ultimul act al competiției. A fost drăguț, mi-a urat succes și mi-a spus că m-a susținut și votat! Atât pot să vă spun”, a povestit Ella, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ella a mai spus că are o relație foarte bună cu doamna Geta, mama clanului Sterp.

„Am o legătură specială cu dânsa. De altfel, pot să vă spun că am vorbit de foarte multe ori la telefon, ba chiar recent, mama Geta m-a sunat și m-a invitat acasă la Iancu, la Hațeg. Este o persoană deosebită, o respect, o îndrăgesc și cred că mă voi duce într-o zi acolo. Cam atât vă pot spune”, a adăugat Ella.