Sport

Umilință maximă pentru Dan Petrescu. Fanii campioanei CFR Cluj au luat foc după remiza cu Ballkani: ”Ia niște lecții de la Dică”

Dan Petrescu și-a pus fanii în cap după Ballkani – CFR Cluj 1-1. Suporterii ardeleni îl contestă vehement pe tehnician.
09.09.2022 | 20:10
Umilinta maxima pentru Dan Petrescu Fanii campioanei CFR Cluj au luat foc dupa remiza cu Ballkani Ia niste lectii de la Dica
Dan Petrescu a pierdut susținerea fanilor. nemulțumiți de jocul slab și rezultatele sub așteptări, fanii cer demisia tehnicianului. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu se regăsește în acest sezon. În cupele europene feroviarii nu au nicio victorie pe teren străin, iar în SuperLigă are deja trei înfrângeri în 7 meciuri. Fanii cer demisia ui Dan Petrescu.

Mesaje dure ale fanilor, pentru Dan Petrescu

Meciul Ballkani – CFR Cluj 1-1 a arătat încă o dată forma slabă în care se află echipa antrenată de Dan Petrescu. Campioana României a fost la doar câteva zeci de secunde de o nouă umilință istorică.

ADVERTISEMENT

Kosovarii au condus cu 1-0 până în prelungirile jocului, când Yuri a reușit să egaleze in extremis și a salvat onoarea echipei care domină fotbalul românesc de cinci ani.

Fotbaliștii lui Dan Petrescu, în frunte cu căpitanul Mario Camora, sau declarat mulțumiți cu remiza din prima etapă din grupa G a Conference League. Fanii au fost de altă părere și cer demisia lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Rușine Dan Petrescu. Du-te la Dică pentru niște lecții!”;

”Demisia! Pleacă! Rușine! Ți s-au adus toți jucătorii doriți și te distruge cea mai slabă echipă din competiție. FCSB se bate cu West Ham aproape de la egal la egal. Rușine Petrescu!”;

”Am amânat meciul cu Sibiu pentru un 1-0 norocos cu Maribor. Am amânat meciul cu FCSB pentru un glorios 1-1 cu Ballkani”;

ADVERTISEMENT

”Cum mai poate răbda conducerea CFR acest antrenor depășit? Se lăuda că are jucători mai buni decât în sezonul trecut! Ce jocuri sunt astea, începând cu Pyunik și terminând cu Ballkani, de campionat ce să mai… Dați-i drumul până nu e prea târziu. Înainte de orice meci, aceleași dume la șablon. Meciurile, super plictisitoare. Doar norocul scoate câte un egal. O să vedeți, cu el pe bancă nu vor face mai mult de două puncte”;

”Cu așa joc nu ai cum să fii favorit în fața nimănui. Cu mare noroc am scos egal datorită lui Scuffet”;

ADVERTISEMENT

”Suporterii trebuie să ia atitudine și la fiecare meci să i se scandeze demisia. Să punem presiune pe conducere să îl demită, altfel va fi un dezastru”, sunt câteva dintre mesajele pe care fanii CFR-ului le-au lăsat pe pagina de Facebook a clubului.

Dan Petrescu se apără în manieră proprie: ”Când să-i antrenez?”

La fel ca și jucătorii săi și Dan Petrescu s-a declarat mulțumit după egalul 1-1 cu Ballkani din grupele Conference League. La conferința de presă de după partidă, tehnicianul a explicat jocul slab al echipei sale prin aceea că nu are timp să-i antreneze pe jucători.

Deși CFR Cluj are un lot supranumeric, aproximativ 40 de jucători, Dan Petrescu cere permanent noi transferuri și se lamentează că programul încărcat afectează programul de pregătire.

”Când să-i antrenez? Mâine? La două zile înainte de meci. Foarte puțin pot să-i antrenez. Când? Vor fi iar 7-8 schimbări la meciul cu Craiova, meci important, după care joi vrem să câștigăm. 

Degeaba te antrenezi bine, meciurile te aduc în formă. Iar jucătorii care au venit, nu au 90 de minute, poate doar o repriză și trebuie să-i pregătim și pe ei.

Mi-a plăcut (Yeboah – n.r.). El a încercat să joace pentru echipă, dar în față nu a avut prea multe realizări”, s-a plâns dan Petrescu după remiza cu Ballkani.

ADVERTISEMENT