Fotbal intern

Răsturnare de situaţie! Alexe s-a ÎNŢELES cu Dinamo! “E adevărat”

UPDATE 17:40 / Flavius Stoican a confirmat la FANATIK SHOW pe LOOK TV informaţia oferită de FANATIK.RO: "Este adevărat, Marius Alexe va continua la Dinamo. Mereu am sperat că se va ajunge la o...
04.09.2014 | 20:30
Rasturnare de situatie Alexe sa INTELES cu Dinamo E adevarat

UPDATE 17:40 / Flavius Stoican a confirmat la FANATIK SHOW pe LOOK TV informaţia oferită de FANATIK.RO: “Este adevărat, Marius Alexe va continua la Dinamo. Mereu am sperat că se va ajunge la o înţelegere, fiindcă mi l-am dorit mult pe Marius. Iar azi (n.r. – joi) a avut o discuţie cu oficialii în urma căreia s-a ajuns la un numitor. El nu s-a antrenat cu Dinamo ieri nu din cauza discuţiilor pe care le-a avut cu oficialii, ci pentru că voiam ca el să fie sută la sută concentrat la antrenamente”.

UPDATE 16:20 / După ce oficialii lui Dinamo i-au propus înjumătăţirea contractului, Marius Alexe era hotărît să nu mai joace în “Ştefan cel Mare”. Cum însă “cîinii” nu au în acest moment niciun atacant valid, după accidentarea lui Bilinski, oficialii alb-roşiilor au purtat joi o nouă rundă de negocieri cu atacantul în urma căreia, conform surselor FANATIK.RO, părţile au convenit ca acesta să-şi păstreze salariul de 7.000 de euro pe lună cel puţin pînă în pauza de iarnă, motiv pentru care Alexe va rămîne la Dinamo.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

–––––––––––––––––––––––––––

Marius Alexe a revenit la Dinamo după 15 luni în meciul cu FC Braşov, cîştigat cu 2-1, în care a jucat o repriză, dar acesta ar putea fi primul şi ultimul de la revenirea la Dinamo. Conform surselor FANATIK.RO, oficialii l-au umilit total şi i-au propus un salariu de aproximativ 3.500 de euro lunar, adică la jumătate din cît cîştigă în prezent. Aceeaşi propunere a primit-o şi Marius Niculae!

Austeritatea de la Dinamo a atins cote maxime, chiar dacă această politică este la un pas să îi lase pe dinamovişti fără atacanţi. După accidentarea lui Bilinski, se părea că Marius Alexe va fi din nou numărul unu în ofensiva “cîinilor”. Vîrful a revenit pe teren în meciul cu FC Braşov, dar marţi seară lucrurile au luat o turnură total neaşteptată. Conform unor surse din cadrul clubului Dinamo, Marius Alexe s-a întîlnit pentru o ultimă rundă de negocieri cu şefii clubului. Numai că propunerea pe care aceştia i-au făcut-o fotbalistului pare să-l fi lăsat pe acesta cu un gust amar.

2.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CEAHLAUL PIATRA NEAMT 1-1,LIGA 1 (7.05.2013)

“Aşa umilit nu m-am simţit în viaţa mea!”

Se pare că oficialii i-au propus un angajament în valoare de 3.500 de euro pe lună fotbalistului care pînă în prezent a avut un venit de aproape trei ori mai mare, dacă s-ar pune la socoteală şi bonusurile pe care acesta le avea stipulate în contract. Modul în care conducătorii l-au abordat pare să-l fi determinat pe atacant să-şi caute altă echipă cu orice preţ. Mai mult, Marius Alexe s-ar fi plîns, se pare, şi apropiaţilor de situaţia trăită: “Aşa umilit nu m-am simţit în viaţa mea! Credeam că ne înţelegem şi uite ce se întîmplă… Cum să mai rămîn eu la Dinamo în aceste condiţii?!”

Alexe are de recuperat 30.000 de euro!

Mai mult, conform surselor din cadrul clubului, Alexe mai are de recuperat şi o sumă importantă din urmă, care se ridică la aproximativ 30.000 de euro. Din aceşti bani o parte sînt chiar din salariul de pe luna iulie, primul pe care Dinamo ar fi trebuit să i-l achite de la revenirea în “Ştefan cel Mare”. Astfel, se pare că fotbalistul nu a primit decît 2.500 de euro din totalul de 7.000 pe care îl are în contract sub motivaţia că la club nu sînt mai mulţi bani pentru moment! Din cauza tuturor factorilor menţionaţi, Alexe pare hotărît să nu mai continue la Dinamo, nedorindu-şi nici măcar să se mai antreneze alături de ceilalţi fotbalişti ai lui Stoican.

1.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-RAPID BUCURESTI 1-0,FINALA CUPEI ROMANIEI TIMISOREANA (23.05.2012)

Contract de 3.500 de euro pe lună şi pentru Marius Niculae

Situaţia este una cu atît mai delicată pentru dinamovişti, cu cît aceeaşi propunere salarială i-au făcut-o şi lui Marius Niculae! Legendarul fost atacant al “cîinilor”, ajuns în prezent la 33 de ani, a primit tot o propunere în valoare de aproximativ 3.500 de euro lunar, sumă care lui “Săgeată” i s-a părut una ilară, mai ales în contextul în care alţi fotbalişti ai lui Dinamo precum Bilinski sau Elton cîştigă cel puţin dublu în “Ştefan cel Mare”. 

P: PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!