Fotbal international

Umilinţă pentru Neymar la gala FIFA The Best 2018! Brazilianul, lăsat fără cuvinte

26.09.2018 | 12:47
Umilinta pentru Neymar la gala FIFA The Best 2018 Brazilianul lasat fara cuvinte
ADVERTISEMENT

Neymar a suferit o umilinţă istorică la gala FIFA The Best 2018, care a avut loc luni la Londra. Brazilianul a avut un an şters, unul dintre motive fiind şi accidentarea suferită în luna februarie, însă acesta nu se aştepta ca nimeni să nu-i acorde niciun vot în ancheta organizată de forul mondial.

Contraperformanţa este uriaşă pentru Neymar, care în 2017 s-a clasat pe locul trei în ancheta realizată de FIFA, după ce a primit 6,97% dintre voturile exprimate. Harry Kane, clasat pe locul zece la ediţia din acest an, a primit 0,98% dintre voturi. Căpitanii şi selecţionerii echipelor naţionale nu au avut ochi pentru starul lui PSG, astfel că acesta nu a fost votat şi nu a prins niciun loc în primele zece poziţii de la gala FIFA The Best 2018.

ADVERTISEMENT

Umilinţă pentru Neymar la gala FIFA The Best 2018 după ce nici brazilienii nu l-au votat

Umilinţa este şi mai mare pentru Neymar, după ce Tite şi Miranda, fostul căpitan al echipei naţionale a Braziliei, nu i-au acordat nici un vot. Selecţionerul sud-american i-a votat pe Luka Modric, căruia i-a dat punctajul maxim, Mohamed Salah şi Cristiano Ronaldo. Miranda i-a acordat primul loc lui Cristiano Ronaldo, podiumul fiind completat de Kylian Mbappe şi Lionel Messi.

Neymar nu a fost prezent la gala FIFA The Best 2018, la fel ca Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, absenţa ultimilor doi a fost mult mai discutată decât faptul că brazilianul nu a venit la gala organizată la Londra. Luka Modric a câştigat premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului la premiile FIFA The Best 2018, croatul devansându-i pe Cristiano Ronaldo şi Mohamed Salah, după ce a primit 29,05% dintre voturi. În total au existat 1.514 voturi exprimate de jurnalişti, selecţioneri şi căpitanii echipelor naţionale.

ADVERTISEMENT
Umilinţă pentru Neymar la gala FIFA The Best 2018. Nimeni nu l-a votat
Umilinţă pentru Neymar la gala FIFA The Best 2018. Nimeni nu l-a votat