Umtiti semnează prelungirea cu Barcelona! Catalanii fac scut în jurul fundaşului

Marian Popovici   
in Fotbal international
01/02/2018, 12:07
Umtiti semnează prelungirea cu Barcelona! Catalanii fac scut în jurul fundaşului GALERIE FOTO

Mai multe echipe din Europa şi-au manifestat interesul pentru Umtiti, iar catalanii simt că în această nebunie a transferurilor, clauza de 60 de milioane de euro este foarte mică. 

Barcelona vrea să urgenteze prelungirea contractului conform căruia noua clauză de reziliere ar fi de 500 de milioane de euro. Catalanii au reuşit să prelungească înţelegerile unora dintre cei mai importanţi jucători: Lionel Messi, Andres Iniesta, Gerard Pique şi Sergi Roberto.

Neymar, pierdut din cauza clauzei de reziliere

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, vrea să facă scut în jurul starurilor după ce în vară PSG a plătit clauza de 222 de milioane de euro pentru Neymar. 

”Umtiti ştie că este următorul fotbalist care îşi va prelungi contractul, astfel că aşteaptă să fie chemat de Bartomeu. Se va întâmpla în cursul sezonului viitor”, asigură Mundo Deportivo, ziarul de casă al catalanilor.

 

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.