Umtiti semnează prelungirea cu Barcelona! Catalanii fac scut în jurul fundaşului

Samuel Umtiti, Barcelona, fundas, contract

Samuel Umtiti este unul dintre transferurile care au confirmat la Barcelona. Fundaşul francez este dorit de alţi granzi ai Europei şi catalanii vor să îi prelungească înţelegerea.

Mai multe echipe din Europa şi-au manifestat interesul pentru Umtiti, iar catalanii simt că în această nebunie a transferurilor, clauza de 60 de milioane de euro este foarte mică. 

Barcelona vrea să urgenteze prelungirea contractului conform căruia noua clauză de reziliere ar fi de 500 de milioane de euro. Catalanii au reuşit să prelungească înţelegerile unora dintre cei mai importanţi jucători: Lionel Messi, Andres Iniesta, Gerard Pique şi Sergi Roberto.

Neymar, pierdut din cauza clauzei de reziliere

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, vrea să facă scut în jurul starurilor după ce în vară PSG a plătit clauza de 222 de milioane de euro pentru Neymar. 

”Umtiti ştie că este următorul fotbalist care îşi va prelungi contractul, astfel că aşteaptă să fie chemat de Bartomeu. Se va întâmpla în cursul sezonului viitor”, asigură Mundo Deportivo, ziarul de casă al catalanilor.