Fotbal international

Umtiti la Manchester United? Răspunsul neaşteptat dat de francez când a fost întrebat de transfer

Viitorul lui Samuel Umtiti la Barcelona este incert, cel puţin dacă ne luăm după ultima declaraţie a francezului. Întrebat dacă îşi va prelungi contractul cu echipa catalană, Umtiti a răspuns sec: "Joker."
27.03.2018 | 15:30
Umtiti la Manchester United Raspunsul neasteptat dat de francez cand a fost intrebat de transfer

Samuel Umtiti a fost integralist în echipa Franţei în partida pierdută împotriva Columbiei, scor 2-3. Franţa conducea în minutul 26 cu 2-0, dar sud-americanii şi-au revenit rapid şi au întors scorul. Golul victoriei a venit în minutul 85, după un penalty comis de Umtiti şi transformat de Quintero. Întrebat după meci dacă îşi va prelungi contractul cu Barcelona, Umtiti a avut un răspuns care lasă loc interpretărilor: “Joker!”

Acelaşi răspuns a dat şi când a fost întrebat dacă are de gând să semneze un contract cu Manchester United. “Joker” ,a repetat Umtiti, care a mai precizat că nu a vorbit cu Antoine Griezmann despre un posibil transfer al atacantului de la Atletico Madrid la Barcelona. La finalul interviului, Umtiti a recunoscut că a strecurat câteva minciuni în declaraţiile sale.

Are o clauză de reziliere de doar 60 de milioane de euro

Deşi mai are încă trei ani de contract cu Barcelona, catalanii sunt disperaţi să ia legătura cu impresarul jucătorului adus de la Lyon. Umtiti are o clauză de reziliere de doar 60 de milioane de euro. În aceste condiţii, Barcelona îl poate pierde în orice moment dacă o echipă oferă suma corectă şi un contract pe măsură pentru fundaşul francez. Umtiti mai are timp să îşi repare greşeala de la naţională până la debutul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, când Franţa va juca în deschidere chiar cu ţara gazdă.