Fotbal intern

Tragedie în fotbalul românesc! A murit chiar în Ajunul Crăciunului după un accident rutier groaznic

26.12.2020 | 11:50
Tragedie in fotbalul romanesc A murit chiar in Ajunul Craciunului dupa un accident rutier groaznic
ADVERTISEMENT

Fotbalista Alice Cociuba a murit la vârsta de numai 21 de ani, în seara zilei de 24 decembrie, după un accident rutier petrecut la nivel cu calea ferată, a anunțat, vineri, echipa la care era legitimată, Piroș Security Arad, din Liga 1 feminină.

Cine este Alice Cociuba, fotbalista moartă în seara de Ajun a Crăciunului într-un groaznic accident rutier

Alice Cociuba evolua la echipa din Arad de trei sezoane , iar de-a lungul timpului a mai jucat la formațiile CS Ineu și CFR 1933 Timișoara, dar a fost convocată și la echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

Alice Cociuba se afla la volanul mașinii sale atunci când a fost lovită de un tren Interregio. Accidentul a avut loc în orașul Ineu, la trecerea înspre Șicula. Împreună cu Alice, în autoturism mai erau alți trei tineri, dar ei au supravețuit, iar starea lor este una bună.

Nu este prima tragedie din 2020 la clubul arădean

Aceasta este cea de-a doua tragedie care lovește formația din Arad în numai trei luni, după ce în octombrie a murit tehnicianul Florin Bugar, care era și selecționerul naționalei feminine de fotbal sub 19 ani, din cauza coronavirusului, la numai 48 de ani.

ADVERTISEMENT

Florin Bugar, tehncianul echipei feminine sub 19 ani a României, a murit pe 22 octombrie, la vârsta de 48 de ani, preciza FRF.

Antrenorul, care pregătea și formația Piros Security din Arad, era internat de câteva zile la secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Timișoara, în stare gravă, după ce a fost infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Florin Bugar a primit diagnosticul de encefalită de etiologie COVID, starea sa s-a înrăutățit, iar la numai câteva zile a murit.

Mesajul postat de Alice după moartea antrenorului

Florin Bugar a antrenat-o pe Alice la Timișoara și Arad. După moartea antrenorului, Alice posta următorul mesaj: „Încă așteptam momentul să aud că totul este bine și să ne vedem în vestiar cu bine, dar din păcate viața este atât de nedreaptă!

ADVERTISEMENT

Ați fost omul care pe mine m-a învățat să joc fotbal în toți anii în care am fost sub aripa Dumnevoastră, atât la club, cât și la Națională și nu numai! Ați fost și veți rămâne pentru mulți dintre noi un PROFESOR! Nu te voi uita niciodată”.

ADVERTISEMENT
Tags: