Life

Un actor celebru de la Hollywood, dispărut fără urmă. De două săptămâni autoritățile îl caută continuu

Un actor faimos de la Hollywood, în vârstă de 65 de ani, este dispărut fără urmă, de două săptămâni. Autoritățile îl caută continuu.
26.01.2023 | 17:44
Un actor celebru de la Hollywood disparut fara urma De doua saptamani autoritatile il cauta continuu
Ce crede familia actorului despre dispariție. Sursa foto: NBC
ADVERTISEMENT

Un actor de la Hollywood este de negăsit de două săptămâni. A dispărut de acasă în ziua de 13 ianuarie, când a plecat într-o drumeție pe Baldy Bowl din Munții San Gabriel, Los Angeles.

Actor faimos de la Hollywood, dispărut de 14 zile

Actorul Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, celebru pentru rolurile sale din ”A Room With a View” și ”Warlock”, a lăsat un mister în urma lui. Fratele său, Nick Sands, simte că Julian s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT
Actorul Julian Sands
Actorul Julian Sands avea 65 de ani. Sursa foto: The Guardian

.

”Nu a fost încă declarat dispărut, presupus mort, dar știu în inima mea că s-a dus. Totuși, dacă luăm în calcul ceea ce înseamnă rivalitatea dintre frați, i-ar sta în fire să iasă de acolo și să-mi demonstreze că m-am înșelat…

Are o aramată de prieteni, fani și admiratori care au fost fantastici cu sprijinul lor și o să-i ducă dorul.”, a declarat Nick Sands.

ADVERTISEMENT

Între timp, autoritățile fac eforturi în a-l identifica. Căutările s-au desfășurat până acum terestru și aerian, iar în continuare se vor face doar pe cale aeriană, cu ajutorul unui instrument care poate descoperi electronice și carduri de credit.

”Departamentul șerifului se apropie de a doua săptămână completă de căutare a excursionistului dispărut, Julian Sands. Au avut loc numeroase eforturi de căutare terestră și aeriană.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, domnul Sands nu a fost găsit și nicio dovadă a locației sale actuale nu a fost descoperită”, este transmis într-un comunicat de presă al Departamentului șerifului din comitatul San Bernardino, potrivit Variety.

Zona unde ar fi dispărut actorul, extrem de periculoasă

Șeriful din San Bernardino a spus jurnaliștilor că până în momentul de față a primit 12 apeluri de pe Muntele San Antonio, în ultimele 4 săptămâni, multe incidente având loc aici, din cauză că zona este foarte periculoasă.

ADVERTISEMENT

Șeriful i-a averitiza pe oameni să ”stea departe” de locul ce le-ar putea aduce moartea, mai ales că este una ”extrem de periculoasă”, chiar și pentru cei cu experiență în drumeții.

ADVERTISEMENT