Life

Un actor celebru, prins beat pe scuter. Dialogul șocant pe care l-a avut cu polițiștii

02.09.2020 | 18:58
Un actor celebru prins beat pe scuter Dialogul socant pe care la avut cu politistii
Un actor celebru, prins beat. Dialogul șocant pe care l-a avut cu polițiștii . Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gerard Depardieu, unul dintre cei mai buni actori ai cinematografiei franceze, a fost prins băut în timp ce mergea cu scuterul pe străzile din Paris, Franța. Renumitul star a ajuns pe mâna oamenilor legii care l-au oprit pentru abateri în trafic, dar imediat și-au dat seama că acesta consumase băuturi alcoolice.

Actorul în vârstă de 71 de ani mergea neregulamentar cu scuterul personal, polițiștii precizând că a tăiat mai multe linii continue. Rezultatul testului pentru depistarea alcoolemiei a arătat că acesta conducea pe străzile metropolei sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT

Concret, starul a fost depistat cu 0,4 mg alcool pur în aerul expirat, depășind în aceste condiții limita legală de 0,25 mg. Potrivit Le Figaro, Gerard Depardieu a recunoscut că a băut două beri înainte de a se urca pe scuter.

Gerard Depardieu, prins băut în traficul din Paris. Cum a reacționat

Starul recunoscut pentru faptul că a jucat în peste 150 de producții cinematografice a ținut să le amintească polițiștilor cine este, dar mai ales că vrea să părăsească Franța pentru a se muta în Rusia fiind prieten foarte bun cu președintele Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Discursul lui Gerard Depardieu nu i-a înduplecat pe oamenii legii care l-au amendat, starul urmând a fi supus unui al doilea test de sânge pentru depistarea alcoolemiei pe care o avea în organism la momentul în care a fost oprit.

Din păcate, nu este la prima abatere de acest gen. În urmă cu 8 ani, renumitul actor a produs un accident minor cu scuterul din dotare. Și la vremea respectivă, starul francez se afla sub influența băuturilor alcoolice fiind reținut de polițiști.

ADVERTISEMENT

Câteva luni mai târziu, vedeta renumită pentru rolul jucat în seria „Asterix” a fost dată în judecată pentru agresiune după ce a avut o altercație cu un alt șofer. Atunci, scuterul condus de Gerard Depardieu și respectivul automobil s-au ciocnit, șoferul susținând că celebrul actor francez l-a agresat fizic.

Gerard Depardieu, oprit în trafic de polițiștii din Paris
Gerard Depardieu, oprit în trafic de polițiștii din Paris. Sursa foto: Le Figaro

Gerard Depardieu, afinitate pentru președintele Vladimir Putin

În urmă cu câțiva ani Gerard Depardieu a obținut cetățenia rusă și chiar a afirmat în repetate rânduri că va părăsi Franța în favoarea țării unde președinte este Vladimir Putin. Mai mult decât atât, a subliniat faptul că șeful de stat rus îi este bun prieten.

ADVERTISEMENT

„Putin e un derbedeu bătrân. Mă văd cu Putin în mod regulat și de cele mai multe ori vorbim despre geopolitică”, a mărturisit starul francez în urmă cu ceva timp într-un interviu, informează ciao.ro.

ADVERTISEMENT