News

Un actor cunoscut, găsit mort în casă. Juca la Teatrul Național din Târgu Mureş

Un actor renumit de la Teatrul Național din Târgu Mureş a fost găsit mort în casă, iar anchetatorii cred că s-a sinucis. Bărbatul era în proces de divorț cu soția sa.
08.06.2022 | 10:24
Actorul era în proces de divorț de soție. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Doliu la Teatrul Național din Târgu Mureş. Un actor renumit a fost găsit fără viață în apartamentul său. Anterior decesului, bărbatul a avut o altercație cu soția, cu care era în proces de divorț.

Actorul era în proces de divorț de soție, iar înainte de deces a avut un conflict cu aceasta

Oamenii legii cred că actorul, pe numele său Sergiu Marocico, s-a sinucis. Totodată, potrivit Antena 3, era dat dispărut de fosta lui parteneră, marți după-amiază, după ce nu a mai răspuns la telefon.

ADVERTISEMENT

S-a mai aflat și că, în aceeași zi, bărbatul s-a certat cu soția și chiar a bruscat-o, deși avea ordin de restricție. Tot conflictul a avut loc la serviciul femeii. Individul l-ar fi agresat și pe actualul iubit al acesteia.

Soția a alertat poliția, după ce bărbatul nu mai răspundea la telefon

După altercație, Sergiu Marocico și-a închis telefonul și a dispărut din peisaj. Văzând că nu mai răspunde la apeluri, soția a alertat poliția, care l-a găsit fără suflare în propria locuință.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au făcut manevre de resuscitare, dar în zadar. Din apartament s-ar fi auzit un zgomot înainte de sinucidere.

”La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

ADVERTISEMENT

 Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință.

Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat”, a comunicat IPJ Mureș.

ADVERTISEMENT

S-a demarat o anchetă în acest caz

Trupul actorului a fost transportat la IML Târgu Mureș, unde va fi supus unei necropsii și i se va stabili cu precizie cauza morții. S-a deschis și un dosar penal în acest caz, pentru ucidere din culpă.

”Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, a mai informat IPJ Mureş.

ADVERTISEMENT
Tags: