News

Un adolescent de 16 ani a dispărut în Caracal. Băiatul, de negăsit după ce a urcat într-un taxi

26.09.2019 | 18:05
Un adolescent de 16 ani a dispărut în Caracal. Sursa foto: realitatea.net

Un adolescent de 16 ani a dispărut fără urmă din Caracal! Elevul este în acest moment căutat de polițiști, după ce tatăl său a mers la poliție și a spus că fiul său a dispărut. Acesta a plecat de la căminul liceului, însă nu a mai ajuns acasă.

Un adolescent de 16 ani a dispărut în Caracal

Denis Bernardo Naudin este elev la Colegiul Național „Ioniță Asan” din Caracal. Băiatul din comuna olteană Scărișoara este căutat de polițiști după ce, joi dimineață, ar fi plecat din internatul liceului din Caracal la care este elev și nu se mai știe nimic despre el, scrie realitateadeolt.net.

Potrivit unor surse, băiatul a urcat într-un taxi și a plecat către Slatina, însă nu a mai ajuns la destinație. Polițiștii spun că joi dimineață, în jurul orei 7.20, minorul a strâns hainele pe care le avea într-un troler albastru și a plecat din incinta internatului.

Un adolescent de 16 ani a dispărut în Caracal
Un adolescent de 16 ani a dispărut în Caracal. Ultima data a fost vazut urcadu-se într-un taxi. Sursa foto:

Adolescentul a fost văzut ultima dată urcând într-un taxi

Dispariția băiatului a fost semnalată de tatăl său. „Azi, 26 septembrie a.c., un bărbat, de 43 de ani, din comuna Scărișoara, județul Olt a sesizat faptul că fiul său, Naidin Denis Bernando, de 16 ani, a plecat voluntar din internatul unui colegiu din municipiul Caracal, către o destinație necunoscută”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Băiatul dispărut are următoarele semnalmente: 1,70 metri înălțime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică, iar în momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, hanorac culoare verde și pantofi sport albi, având asupra sa trolerul respectiv, de culoare albastră.

„Polițiștii au demarat activitățile de căutare a tânărului. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112!”, a mai declarat reprezentantul IPJ Olt.