News

Un adolescent din Dolj a fost găsit înecat într-o piscină. Tânărul plecase la ștrand și nu s-a mai întors

03.08.2020 | 20:01
Un adolescent din Dolj a fost gasit inecat intro piscina Tanarul plecase la strand si nu sa mai intors
Un băiat s-a înecat în Dolj
ADVERTISEMENT

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit mort într-un ștrand din județul Dolj, localitatea Isalnița.

Băiatul era plecat de 24 de ore de acasă și nu s-a mai întors, însă nu a fost căutat de nimeni în primele ore de la dispariție.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost găsit pe fundul unui bazin, la 5 metri adâncime, fără ca oamenii legii să poată stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Un băiat din Dolj s-a înecat la ștrandul din comuna Brădești

În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ișalnița au fost sesizați de către administratorul unui ștrand din Ișalnița cu privire la faptul că este posibil ca într-un bazin să fie înecată o persoană, întrucât acesta a găsit articole vestimentare și un telefon mobil în incinta ștrandului”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj, potrivit Jurnalul Olteniei.

ADVERTISEMENT

În momentul în care s-au deplasat la fața locului, la un ștrand din localitate, oamenii legii au găsit cadavrul băiatului într-un bazin, la o adâcime de 5 metri.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că într-un bazin, la o adâncime de aproximativ 5 m, se afla o persoană înecată, care a fost scoasă de către pompierii din cadrul ISU Dolj, ulterior fiind identificată în persoana unui tânăr de 17 ani, din comuna Brădești”, au adăugat cei de la IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

În consecință, polițiștii vor încerca să afle în ce condiții s-a înecat băiatul, fiind un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Polițiștii iau în considerare varianta accidentului, însă nu este scoasă din ecuație nici varianta sinuciderii.

ADVERTISEMENT

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat că tânărul ar fi plecat la ștrand în cursul zilei de ieri, 2 august, până în prezent nefiind primită nicio sesizare cu privire la dispariția acestuia. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să fie dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se stabili cauza decesului. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au completat reprezentanții IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT