ADVERTISEMENT
News

Un adolescent român și-a dat foc în Italia! Tatăl său a sărit în flăcări să-l salveze

Autor: Alexandru Năstase | 26.09.2020 | 15:21
Un adolescent român și-a dat foc în Italia! Tatăl său a sărit în flăcări să-l salveze
Casa în care locuia adolescentul român. Sursa foto - ilmessagero.it

Un adolescent român și-a dat foc în Italia! Tânărul se zbate acum între viață și moarte. Băiatul, în vârstă de 15 ani, a comis cumplitul gest înainte să plece la școală.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui a fost primul care a văzut nenorocirea și a sărit imediat să stingă flăcările. A suferit și el arsuri severe și se află internat în spital.

Totul s-a petrecut în orașul Velletri, regiunea Lazio. Băiatul de 15 ani s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în curtea casei în care locuia.

ADVERTISEMENT

Un român și-a dat foc în Italia!

Întâmplarea a făcut ca tatăl adolescentului, care tocmai venise acasă de la serviciu să vadă că iese fum din spatele curții.

Acesta a mers să verifice ce se întâmplă, dar a rămas șocat de cele văzute. Bărbatul și-a văzut fiul arzând ca o torță. Nu a ezitat o clipă.

ADVERTISEMENT

S-a aruncat în flăcări ca să-și salveze copilul. Nu după mult timp, la fața locului au sosit pompierii, o ambulanță și un elicopter.

Medicii au luat decizia ca adolescentul să fie transportat la Spitalul Gemelli din Roma. A ajuns la unitate în stare foarte gravă.

ADVERTISEMENT

Băiatul a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului. De asemenea, la spital se află și tatăl său, care a suferit arsuri pe mai multe zone ale corpului.

Conform primelor informații, carabinieri efectuează investigații pentru a afla ce l-a determinat pe băiat să facă acest gest șocant.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!