News

Un algerian a câştigat la loto, în Belgia, o sumă fabuloasă. Bărbatul nu poate să îşi revendice premiul

Un cetățean algerian a câştigat la loto, în Belgia, o sumă fabuloasă. Bărbatul nu poate să îşi revendice premiul și așteaptă o minune pentru a intra în posesia banilor
17.04.2022 | 09:56
Un algerian a castigat la loto in Belgia o suma fabuloasa Barbatul nu poate sa isi revendice premiul
Un algerian a câştigat la loto, în Belgia, o sumă uriașă. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat cu cetățenie algeriană a dat lovitura vieții și a câștigat la loto în Belgia o sumă fabuloasă care ar putea să-i schimbe destinul definitiv.

Un algerian a câştigat la loto, în Belgia, o sumă impresionantă

Vorbim despre 250.000 de euro, bani pe care i-a câștigat, atenție mare, aproape incredibil, dar cât se poate de adevărat, la un bilet răzuibil de 5 euro.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, bărbatul are dificultăţi în a-şi revendica premiul din cauza statutului său de cetăţean fără acte.

Mai mult decât atât pentru ca ghinionul să fie ghinion până la capăt, potrivit legilor din Belgia, premiul este prea mare pentru a fi plătit în numerar.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, bărbatul este disperat și spune că nu are actele necesare pentru a-şi deschide un cont bancar cu ajutorul căruia ar putea să intre în posesia banilor

Interesant este că un prieten a încercat să revendice banii pentru el. Doar că, bărbatul a fost reţinut pentru scurt timp. Acesta este suspectat acum de furt.

ADVERTISEMENT

Culmea, algerianul nu vrea să plece din Belgia și a transmis că dorește să folosească banii pentru a-şi construi o viaţă în noua țară.

„Când voi primi banii, îmi voi cumpăra o locuinţă în Bruxelles. Şi poate o maşină”, a declarat bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că mai întâi de toate trebuie să găsească o cale de a revendica banii. În vârstă de 28 de ani, algerianul nu are acte de identitate valabile şi, din nefericire, niciun loc de trai permanent, spun jurnaliștii belgieni.

Pentru că nu poate deschide un cont bancar, compania de loterie nu va face plata, a declarat avocatul bărbatului, Alexander Verstraete.

„Căutăm acele documente care pot dovedi identitatea sa. El va trebui să îşi contacteze familia din Algeria”, a declarat avocatul.

De asemenea, acesta a transmis că autorităţile au promis că nu îl vor expulza pe bărbat până când acesta nu va primi premiul.

Ca să fie totul o poveste adevărată, despre bărbat se știe că a părăsit Algeria în urmă cu patru luni. A călătorit cu barca spre Spania, de unde a mers pe jos spre Franţa înainte de a ajunge în Belgia.

Ar fi vrut să ajungă în Regatul Unit, dar biletul loto i-a schimbat planurile.

ADVERTISEMENT
Tags: