Fotbal intern

Un alt caz de coronavirus la FC Botoșani! Valeriu Iftime, devastat: „E adevărat că avem unele probleme!”

18.06.2020 | 14:20
Un alt caz de coronavirus la FC Botosani Valeriu Iftime devastat E adevarat ca avem unele probleme
ADVERTISEMENT

Problemele continuă la FC Botoșani, cu un nou caz de coronavirus care îi afectează pe moldoveni.

După medicul echipei, un alt angajat al clubului, mai exact în departamentul de marketing, a fost testat pozitiv cu COVID-19, conform prosport.ro.

Între timp, medicul echipei se simte mai bine, iar FC Botoșani va disputa meciul cu CFR Cluj din Liga 1, după ce partida cu Universitatea Craiova din prima etapă a reluării campionatului a fost amânată.

ADVERTISEMENT

Un alt caz de coronavirus la FC Botoșani

Noul caz de coronavirus de la Botoșani le dă bătăi mari de cap moldovenilor, iar Valeriu Iftime, patronul echipei, a vorbit despre problemele cu care se confruntă clubul:

„Speram să mă întrebați de medicul echipei, cel care este acum foarte bine. Însă este adevărat că avem acum unele probleme și cu un angajat de la marketing. M-a sunat acum președintele clubului meu.

ADVERTISEMENT

Însă, vă pot confirma că acest om nu a avut contact cu echipa deoarece el s-a aflat acasă în șomaj tehnic. Nu o să mai intre sub nicio formă în curtea clubului nostru. Se pare că a ieștit pozitiv, dar mai mutle detalii le vom afla în orele următoare”.

Justin Ștefan a confirmat că meciul dintre Botoșani și CFR se va juca

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a confirmat faptul că partida dintre FC Botoșani și CFR Cluj se va juca, așa cun FANATIK a anunțat„La momentul ăsta ştim că toate testele sunt negative, aşa că echipa FC Botoşani va putea fi programată.

ADVERTISEMENT

Aşteptăm o confirmare oficială de la DSP, dar consideră că acest lucru este mai degrabă ceva care ţine de birocraţie”.

„Dacă nu se întâmplă nimic, şi nu văd ce, FC Botoşani – CFR Cluj ar trebui să se dispute sâmbătă, iar restanţa cu Universitatea Craiova marţea viitoare”, a spus Justin Ştefan la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT