Sport

Un alt dinamovist urmează gestul lui Dusan Uhrin. Renunță la memoriu și la cinci luni de restanțe salariale! Exclusiv

Dusan Uhrin a renunțat la toate salariile restante la plecarea de la Dinamo, gest care va fi un urmat de un alt dinamovist, spre deosebire de jucătorii spanioli și ceilalți străini care vor merge la FIFA.
14.07.2021 | 22:05
Un alt dinamovist urmeaza gestul lui Dusan Uhrin Renunta la memoriu si la cinci luni de restante salariale Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate despărțirea de Dusan Uhrin, iar antrenorul ceh a avut parte de o despărțire emoționantă din partea fanilor dinamoviști, care au ținut neapărat să își ia rămas bun.

Dusan Uhrin avea nu mai puțin de cinci luni restanțe salariale, despre care a vorbit în premieră într-un interviu pentru site-ul nostru. Cu toate astea, cehul nu va depune memoriu împotriva clubului și nu mai dorește niciun ban ținând de problemele grave cu care se confruntă Dinamo.

ADVERTISEMENT

După Dusan Uhrin, un alt dinamovist renunță la cinci salarii restanță

FANATIK a aflat că cel care a petrecut nu mai puțin de 20 de ani la Dinamo, fostul doctor al echipei, Liviu Bătineanu, a decis să renunțe la banii pe care îi avea de primit de la Dinamo, chiar dacă are mai bine de cinci luni de restanțe salariale. Cu toate astea, medicul nu va mai reveni la Dinamo, iar această problemă trebuie urgent rezolvată.

Chiar și în aceste condiții, Bătineanu ajută în continuare Dinamo și este sunat tot timpul de către jucători, care cer sfaturi sau vin la el pentru consultații, mai ales că fostul doctor al „câinilor” locuiește în apropierea bazei de pregătire de la Săftica. Iuliu Mureșan a avut o discuție cu medicul, însă acesta nu a vrut în ruptul capului să mai revină la Săftica.

ADVERTISEMENT

Dinamo trebuie să rezolve urgent problema medicului, iar Constantin Tiberiu-Horcea, cel care a însoțit echipa în cantonamentul din Turcia nu a ajuns încă la o înțelegere cu cei din conducerea clubului. De altfel, Constantin Eftimescu și Iuliu Mureșan au declarat că vor încerca să îl convingă pe Liviu Bătineanu să revină la echipă: „Am vorbit cu Liviu Bătineanu, o să avem o discuție mâine și sper să revină. Încercăm să îl convingem, dar avem și alte nume pe listă. E posibil să continue domnul Constantin Tiberiu-Horcea, care a fost în cantonament cu echipa în Turcia”, a spus administratorul special al clubului pentru FANATIK.

Constantin Eftimescu e sigur că problema cu medicul se va rezolva curând

Președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo, Constantin Eftimescu, a vorbit și el în FANATIK, despre această problemă, însă e convins că se va rezolva până la începerea noului sezon din Casa Pariurilor Liga 1: „Încercăm să îl convingem pe Liviu Bătineanu să revină. Sunt și alte variante. Sunt convins că se rezolva și această problemă”.

ADVERTISEMENT

În același timp, din punctul de vedere al oficialului dinamovist, doctorul Constantin Tiberiu-Horcea, cel care a însoțit echipa în cantonamentul din Turcia, a fost doar o variantă de rezervă: „A fost o soluție de moment”.

În acest moment, singurul rămas în staff-ul lui Dinamo este maseorul echipei, cel care i-a oferit primele îngrijiri lui Ahmed Bani, care și-a spart arcada și a ajuns cu ambulanța la spital, după ce a avut nevoie să fie cusut. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care care jucătorii au refuzat să se antreneze, de teamă că se pot accidenta și nu vor mai putea să plece de la echipă.

ADVERTISEMENT

Eftimescu a cerut întăriri la Dinamo

Constantin Eftimescu a primit cu ochi buni numirea lui Iuliu Mureșan ca președinte la Dinamo, cât și venirea administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu și a noului director, Mihai Matei. Cu toate astea, oficialul dinamovist consideră că Dinamo are nevoie de întăriri și pe alte posturi cheie în organigrama clubului.

„Este nevoie și eu am spus-o de mai multe ori. Nu doar un președinte, ci și de un secretar general, un avocat angajat, pentru că sunt probleme la care nu ne pricepem toți. Nu fac eu o listă în acest sens, s-a făcut un apel și prin intermediul presei și așteptăm să vină cineva. Cine va fi acela vom vedea, dar cât de repede posibil. Este și aceasta o urgență”, a mai spus Eftimescu.

Pe lângă toate aceste probleme, Dinamo trebuie să rezolve rapid problema doctorului. În caz contrar, „câinii” nu vor putea evolua în meciul cu Voluntari, deoarece echipele din Liga 1 sunt obligate să aibă un medic pe bancă la meciuri.

  • 20 de ani a fost Liviu Bătineanu la Dinamo
  • 5 luni de restanțe salariale avea fostul medic al „câinilor”
ADVERTISEMENT