Sporturi

Un alt fel de interviu cu Simona Halep: „Viața are multe nuanțe de roz, dacă știi să o trăiești”

21.09.2018 | 08:43
Un alt fel de interviu cu Simona Halep Viata are multe nuante de roz daca stii sa o traiesti

Simona Halep a oferit recent un interviu în care a vorbit mai puțin despre tenis și mai mult despre trăirile ei din viața de zi cu zi, ce o motivează pe ea și relațiile pe care le are cu oamenii.

Simona crede foarte mult în valorile pe care le-a moștenit și pe care ar dori să le dea mai departe: „Naturalețea este cel mai frumos lucru pe care un om îl poate avea. De asemenea, cred că e foarte important respectul față de oamenii din jur – doar așa poți câștiga și respectul față de sine. Nu în ultimul rând, trebuie să avem încredere în oameni. Și eu am fost dezamagită, dar am învățat că nu toți oamenii sunt la fel”, a spus Halep, pentru wall-street.ro, interviu care a avut loc în cadrul unui proiect dedicat fotografiei și Centenarului.

Cât despre traseul său către numărul 1 WTA, Simona a spus: „Din punctul meu de vedere, munca este 90%. Restul este talent și seriozitate. Sigur că și talentul ajută enorm, dar fără munca făcută cu strictețe nu se pot atinge obiective înalte. Eu am fost foarte strictă, nu m-am abătut de la program, de la turnee, de la antrenamente. Nu am avut nicio zi în care să nu vreau sa fiu pe teren”, a declarat Simona Halep.

Interviu inedit cu Simona Halep. Cum a trecut de momentele grele din viață

Numărul 1 WTA spune că au fost și multe moment grele în viața ei, care nu au făcut însă decât să o întărească: „Să nu uităm că după ploaie apare curcubeul. Viața nu este nici albă, nici neagră, dar poate avea multe nuanțe de roz, dacă știi să o trăiești”.

Halep a povestit și care a fost cel mai frumos moment din cariera ei: „Când am devenit numărul 1 mondial, am fost foarte fericită, dar simțeam că îmi lipsește ceva. Mai ales că mereu am spus că nu ești cu adevărat numărul 1 fără un Grand Slam câștigat. A fost un moment de împlinire sufletească, era tot ce îmi doream de pe la 13-14 ani. Festivitatea de premiere, cu imnul României, a fost un moment unic. Și aici, pe Arena Națională, m-am simțit extraordinar de bine, când peste 20.000 de oameni au venit să mă aștepte, dar acel moment, imediat după victoriei, va rămâne unul special pentru mine”,  a mai spus românca, pentru sursa citată.

După înfrângerea în primul tur la US Open, Simona Halep va reintra în competiție la Wuhan, în China. Halep va debuta marți, 25 septembrie, în turul secund al turneului în care este cap de serie numărul 1.