Un alt urs a fost ucis! Ursoaica a murit pe loc, lovită de o mașină

Mirela Apostol   
în HotNews
18/11/2019, 23:12
Un alt urs a fost ucis! Ursoaica a murit pe loc, lovită de o mașină
Încă un urs a fost ucis. Sursa foto: Digi24

Încă un urs a fost ucis în România, anunță Digi 24. Este al treilea animal care moare în ultima perioadă, după ce a fost lovit de o mașină. De această dată, totul s-a întâmplat în județul Mureș, iar ursoaica a murit pe loc.

Încă un urs a fost omorât, în Mureș

În urmă cu două zile, un alt urs era lovit de o mașină și lăsat la marginea drumului să agonizeze, în județul Harghita. Ursoaica ce a murit acum a pierit însă pe loc din cauza impactului puternic avut cu autoturismul. Accidentul s-a petrecut în județul Mureș, comunca Ghindaru, atunci când un șofer mergea acasă, la Miercurea Nirajului, de la Cluj. În urma coliziunii, șoferul nu a fost rănit.

După ce ursul din Harghita era călcat de mașină și lăsat să agonizeze ministrul de Interne l-a dat afară pe Andrei Jean Adrian, prefectul de Harghita pentru modul în care s-a intervenit sâmbătă, atunci când medicul veterinar care a fost adus la fața locului nu dispunea de tranchilizant pentru a-l folosi asupra animalului:

Prefectul a greşit când a tratat funcţia sa de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ca pe o funcţie cu rol decorativ”, a declarat ministrul Marcel Vela.

Închide ×