Life

Un american a plecat cu avionul din București către Paris, dar a ajuns la Chișinău. „Nu îmi vine să cred”

Un american a plecat cu avionul din București către Paris, dar a ajuns la Chișinău. Bărbatul s-a declarat stupefiat de experiența aceasta.
19.10.2022 | 16:13
Un american a plecat cu avionul din Bucuresti catre Paris dar a ajuns la Chisinau Nu imi vine sa cred
Un american a plecat cu avionul din București către Paris, dar a ajuns la Chișinău. Foto: Tiktok
ADVERTISEMENT

Un american a avut parte de o experiență deloc plăcută, în timp ce călătorea de la București la Paris. Totul părea bine până când bărbatul a ajuns la Chișinău!

Peripețiile unui american în România. A ajuns la Chișinău în loc de Paris

Bărbatul a povestit șocat întreaga sa experiență pe Tiktok, după ce trebuia să ajungă la Paris, dar abia când era deja îmbarcat în avion a aflat că va ajunge mai întâi la Chișinău.

ADVERTISEMENT

Americanul a spus că și-a luat un bilet pentru a zbura din capitala țării noastre către Paris.

Dar, lucrurile nu au stat deloc așa și, după ce s-a bucurat că nu are niciun fel de escală, tuturor pasagerilor din avion li s-a dat vestea că trebuie să ajungă la Chișinău, pentru a lăsa câțiva pasageri.

Abia după ce oamenii respectivi vor fi lăsați la destinația lor, Chișinău, va putea fi continua și zborul celor care plănuiau să ajungă la Paris, așa cum este și cazul acestui american.

ADVERTISEMENT

Motivul dat de compania de zbor? Nu existau suficienți căpitani, așa că soluția găsită a fost să urce pasagerii de Moldova în același avion unde erau și cei de Franța.

Bărbatul s-a declarat stupefiat de acest incident din avion și că i se pare ireal experiența prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

„Zborul meu este din București, către Paris. Deoarece compania nu are suficienți căpitani de zbor, avionul va ajunge mai întâi în Chișinău, Moldova (pentru a lăsa câțiva oameni), iar apoi vom continua să zburăm către Paris.

Nu îmi vine să cred ce tocmai am scris să fiu sincer”, a scris americanul, într-o postare de pe contul său de TikTok.

ADVERTISEMENT

O tânără, dată jos din avion după ce a refuzat să nu mai fumeze

O altă peripeție au mai avut și pasagerii unui zbor tot de la noi din țară.

Căpitanul de zbor a decis anulare cursei după ce o tânără pasageră a refuzat să oprească țigara electronică din care fuma, în ciuda insistențelor echipajului de la bord.

Soluția a fost nu numai ca pasagera să fie dată jos, alături de prietenii săi care au început să facă scandal, ci și anularea zborului, spre nemulțumirea oamenilor.

ADVERTISEMENT