Hotnews

Un american a cumpărat o poză cu doi dolari! Imaginea valorează acum MILIOANE de DOLARI!

Colecţionarul Randy Guijarro a cumpărat dintr-un magazin de obiecte la mâna a doua din California o fotografie veche, poză pe care a dat 2 dolari. Experţii afirmă că imaginea valorează acum...
Autor: Ionuţ Cataramă | 15.10.2015 | 18:56
Un american a cumpărat o poză cu doi dolari! Imaginea valorează acum MILIOANE de DOLARI!

Colecţionarul Randy Guijarro a cumpărat dintr-un magazin de obiecte la mâna a doua din California o fotografie veche, poză pe care a dat 2 dolari. Experţii afirmă că imaginea valorează acum peste 5 milioane de dolari. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA)

Colecţionarul Randy Guijarro aproape că a câştigat la loto când a mers într-un magazin de obiecte la mâna a doua din California şi a cumpărat o poză.

Este Sfântul Graal al fotografiilor, care datează din perioada Vestului Sălbatic. Este una dintre cele mai rare fotografii din lume şi a fost găsită într-un magazin de mărunţişuri din Fresno“, a declarat un expert.

Conform specialiştilor, în imagine apare legendarul bandit cunoscut de o lume întreagă ca Billy the Kid. Vestitul personaj apare în timp ce joacă crichet alături de mai mulţi prieteni, cel mai probabil membrii bandei The Regulators, alături de care acţiona The Kid. Se pare că poza a fost făcută în 1878.

Sursă: www.libertatea.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!