Life

Un an de la moartea lui Costin Mărculescu! Actorul, uitat de toată lumea! Video

Acum un an, lumea showbiz-ului era cutremurată de știrea decesului lui Costin Mărculescu.
04.06.2021 | 14:44
Un an de la moartea lui Costin Marculescu Actorul uitat de toata lumea Video
Costin Marculescu, uitat de prieteni la un an de la deces Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu a murit acum un an, iar astăzi a fost făcut parastasul în memoria actorului care, din păcate, a fost uitată de toată lumea.

Toți prietenii l-au uitat pe Costin Mărculescu

Cunoscut în lumea showbiz-ului pentru felul plin de viață în care apărea la mai toate evenimentele mondene, cu chef de distracție, de cântat, Costin Mărculescu s-a stins din viață, acum un an, pe 10 iunie, singur.

ADVERTISEMENT

Corpul neînsuflețit al actorului a fost descoperit după câteva zile de la deces, Costin Mărculescu murind, din cauza unui infarct, în propria locuință, în momentul în care se pregătea să facă baie.

Acum însă, la un an de la decesul tragic al lui Costin Mărculescu, Mara Bănică și familia actorului, au pregătit parastasul, așa cum se cuvine, creștinește, în memoria actorului.

ADVERTISEMENT

Surpriza mare a fost însă că la eveniment nu a venit niciunul dintre prietenii cu care, de-a lungul vieții, Costin Mărculescu a chefuit și alături de care era văzut atât de des la diverse evenimente mondene.

Prietenii lui Costin Mărculescu, prea ocupați pentru parastas

”Împreună cu familia lui Costin, i-am chemat pe toți care i-au fost prieteni de-a lungul vieții. Nu a venit nimeni, unii nici nu s-au obosit să răspundă la mesaj, alți au anunțat că au alte angajamente”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Mara Banică.

ADVERTISEMENT

De altfel, la parastasul organizat, în afara Marei Bănică, cea care, acum un an, se ocupase și de înmormântarea regretatului actor, au mai fost doar 5 sau șase persoane, toți din familia lui Costin Mărculescu, spre dezamăgirea jurnalistei care a preferat să nu îi nominalizeze pe cei invitați și care nu s-au mai obosit să ajungă.

Costin Mărculescu avea probleme de sănătate și financiare

Costin Mărculescu a murit la 50 de ani după ce, în ultima perioadă a vieții sale, intrase într-un con de umbră, actorul având o serie de probleme financiare și de sănătate cât se poate de serioase.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, mărturisea fosta iubită a actorului din Liceenii, Costin Mărculescuavea probleme cardiace și că acesta ar fi apelat, în mai multe rânduri, la Ambulanță pentru tratament.

În certificatul de deces al lui Costin Mărculescu au fost menționate drept cauze ale morții „insuficiență cardio-respiratoriu acută”, dar și „miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană”.

Mai mult, se pare că problemele financiare nu l-au ocolit pe Costin Mărculescu, iar în ultima perioadă a vieții apela la împrumuturi de la amicii săi apropiați, lucru care, spuneau cei din preajma lui, îi provocase și o ușoară depresie dublată, uneori, de atacuri de panică.

Costin Mărculescu, actor în Liceenii

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”. A prins gustul cinematografiei la doar 16 ani, Costin Mărculescu având un rol în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”.

În 1986 a jucat în “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu, iar în cariera de actor a jucat în mii de spectacole, având replici în compania unor nume grele din domeniu precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Emil Hossu, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Horațiu Mălăele și alții.

Mai mult, Costin Mărculescu a fost unul dintre pionierii lumii modelingului de la noi, el punând bazele unei școli celebre în domeniu. De altfel, problemele lui Costin Mărculescu au venit tocmai de la compania de modeling pe care o deținea, afacerile puse la punct dovedindu-se, în câțiva ani, falimentare.

ADVERTISEMENT
Tags: