Life

Un an de la moartea lui Virgil Anastasiu. A fost singurul bărbat care a convins-o pe Corina Chiriac să meargă la altar

24.07.2020 | 23:24
Un an de la moartea lui Virgil Anastasiu A fost singurul barbat care a convinso pe Corina Chiriac sa mearga la altar
A trecut un an de la moartea lui Virgil Anastasiu, fostul soț al Corinei Chiriac. Sursa foto: starsibian.ro
ADVERTISEMENT

Pe 23 iulie 2019, Virgil Anastasiu a încetat din viață la vârsta de 58 de ani, la Gura Rîului, o localitate de lângă Sibiu în care se retrăsese după întoarcerea din Statele Unite ale Americii. A trecut un an de atunci, însă timpul nu a reușit încă să șteargă rana din sufletul Elenei, femeia care i-a fost alături până în ultima clipă.

Aceasta și-a exprimat durerea printr-un mesaj emoționant publicat pe rețelele de socializare, atașat unei fotografii în care apare alături de partenerul de viață:„După un an, au rămas doar urma lor şi ecoul şoaptelor tale!”.

ADVERTISEMENT

Puțină lume știe, însă, că Anastasiu a fost căsătorit cu una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică ușoară ale scenei românești. Este vorba despre Corina Chiriac, pe care a cunoscut-o într-un restaurant din SUA și în scurt timp a reușit să o ducă în fața altarului.

A trecut un an de la moartea lui Virgil Anastasiu, singurul bărbat care a dus-o în fața altarului pe Corina Chiriac

De altfel, este singurul bărbat care a convins-o să facă acest pas. Ceremonia a avut loc în Las Vegas, într-un cadru restrâns, amândoi fiind extrem de discreți când venea vorba despre viața personală. Din păcate, mariajul lor avea să se destrame patru ani mai târziu.

ADVERTISEMENT

Era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul ei soț. La prima întâlnire am invitat-o să danseze cu mine, dar m-am adresat la persoana a II-a.

Ea a ridicat din sprânceană şi a trebuit să-mi corectez comportamentul pentru a mă adapta cerinţelor ei de protocol ca să reuşesc să construiesc o relaţie. M-am îndrăgostit pentru că arăta bine, era inconfundabilă, era Corina.

ADVERTISEMENT

O iubeam, eram mândru, dar sigur că nu asta era neapărat cartea de vizită cu care doream eu să mă prezint. Eram un specialist în cu totul alt domeniu, nu doar soţ al Corinei. Ne-am trezit într-o dimineaţă şi am descoperit că deşi ţinem enorm unul la celălalt, nici unul nu reprezentam idealul pentru celălalt.

Corina îşi dorea probabil un bărbat care să-i acorde mai multă atenţie, care să aibă un program mai redus. Iar eu îmi doream o soţie care să participe mai activ la viaţa mea mondenă. N-am părăsit-o pentru o femeie mai tânără, aşa cum au spus gurile rele”, dezvăluia Virgil Anastasiu într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Mesajul transmis de Corina Chiriac după moartea fostului soț

Condoleanțe Doamnelor Rodica Anastasiu (mamă ) și Elena Anastasiu (soție) pentru pierderea neașteptată a lui Virgil Anastasiu. Aceleasi sincere condoleanțe prietenilor noștri comuni din România și SUA. Dumnezeu să-l ierte”, a transmis îndrăgita interpretă într-un mesaj publicat în mediul online la scurt timp după moartea lui Virgil Anastasiu.

ADVERTISEMENT