Life

Un angajat a demisionat de la jobul unde câștiga 150.000 de dolari zilnic. Care a fost cauza

Un angajat a impresionat prin gestul său. A demisionat, după doar 3 luni, de la jobul unde câștiga 150.000 de dolari zilnic. Care a fost motivul?
24.01.2023 | 20:28
Un angajat a demisionat de la jobul unde castiga 150000 de dolari zilnic Care a fost cauza
Bărbatul s-a reprofilat în domeniul din care a demisionat. Sursa foto: pixabay, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Povestea angajatului care câștiga o sumă imensă, 150.000 de dolari zilnic, la locul său de muncă, iar după doar 3 luni și-a prezentat demisia. Cum a ajuns în această situație?

Cazul impresionant al unui angajat. Câștiga 150.000 de dolari zilnic, dar a demisionat după doar 3 luni

Este cazul unui jurnalist american, pe nume Geoff Morrel, care a renunțat la profesia ce l-a consacrat, pentru a se dedica unui alt domeniu, unde a obținut 10, 3 milioane de dolari pentru doar un sfert de an de muncă.

ADVERTISEMENT

Geoff Morrel a reușit în 2022 să se reprofileze în domeniul PR-ului. Aici, era șef al departamentului de Relații Publice, al companiei Disney, informează CNN Business.

Pe lângă venitul lunar pentru rolul său, Morrel a mai beneficiat și de bonusuri, plus 537.438 dolari, astfel încât să se mute cu întreaga familie din Londra, la Los Angeles.

ADVERTISEMENT

De altfel, în urma demisiei, i s-au înmânat 500.000 de dolari, ca drept ”circumstanțele sale unice”, mai exact, pentru  a avea posiblitatea de a-și muta iar membrii familiei.

De ce a demisionat fostul jurnalist din PR la Disney

Morrel se putea îmbogăți și mai mult, însă, CEO-ul de atunci, Bob Chapek, a stricat imaginea Disney, după ce a făcut o afirmație controversată potrivit căreia legislația din Florida ar trebui să permită predarea în școli, până în clasa a III-a, a materiei legată de identitatea de gen și orientare sexuală.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Disney a dorit să ascundă cazul, dar Bob Chapek s-a opus. La câteva zile, a urmat demisia fostului jurnalist, dar și a CEO-ului.

Morrell nu a plecat oarecum de la Disney, ci a mai încasat alți 4 milioane de dolari, după ce Disney i-a achiziționat contractul și bonusul de performanță pentru 2022.

ADVERTISEMENT

În prezent, Geoff Morrel lucrează ca președinte, într-o firmă de consultanță pentru manageri de top, mai exact, al ” Unității de Strategie și Comunicații Globale a Teneo”.

Chestionat în legătură cu fapta sa, Geoff Morrel nu a dorit să comenteze nimic.

ADVERTISEMENT
Tags: